Most ezért kellett úgy kiakadnia?
en is igy vagyok.. :(
neha amikor anyummal alszok, reggel o mondja, hogy ossze vissza rugdostam.. :(
Miért nem az a címkérdés hogy: Mit tegyek tökön ruktam a párom?? :D
Viccet félre téve,az szerintem fáj és azért akadt ki!!
Hidd el majd megnyukszik,ne légy rá dühös
A párom egyszer azt álmodta,hogy a kutya felment az asztalra és éppen az ennivalónak szánt húst akarja lecsórni.Ezért ő a nyakánál fogva a bőrt ledobta az asztalról,és mérgesen mondta,hogy "nem szabad!!" Hozzá teszem,hogy ez álom volt,és nincs kutyánk. De én arra keltem sírva,hogy a párom álmában a mellemet erősen markolta,és rángatta,közben meg álmában hangosan mondta,hogy "nem szabad"!! Arra ébred,hogy én hangosan felsikoltok a fájdalomtól,de még így is azt hitte álmodik,mert a kutya is vonyított..kellett vagy 10 perc míg rájött mi történt..
Utólag már én is nevetek rajta,de akkor nagyon fájt..Elég pocsék érzés hirtelen mély álomból úgy kelni,hogy fájdalom ér...Bocsánat kérés meg volt,és tudom,hogy nem direkt csinálta..Bár igyekszik úgy aludni,hogy ne történjen hasonló eset..
Szerintem egy bocsánat kérés elég kell,hogy legyen ilyen esetben hiszen nem szándékosan csinálod te sem..
Ez nagyon nagy!! nemtom mér de olyan röhögőgörcsöt kaptam amikor elolvastam hogy majdnem lefordultam a székről!
Amúgy nem kellett volna kiakadnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!