Könyörgöm valaki segítene?
Figyelt kérdés
Elvettem egy hölgyet, és volt egy nagylánya. Nem ez a gond, hanem, hogy apám meg elvette ezt a nagylányt!
Most jogilag az apám a vejem, a mostohalányom meg az anyám?
(Poénkodást nem kérek, köszönöm)
2010. júl. 20. 14:03
21/28 anonim válasza:
Hát én végigolvastam az egészet. Viszont nem értem mi a gond? Szeretitek egymást, szeretik egymást innentől kezdve mindenki boldog. Te és a feleséged külön család vagytok úgy mint ahogyan a mostohalányod és az apukád. Ha találkoztok kezeld mostohalányodként, mert az! Ne zavarjon bele az, hogy apukád elvette. A lényeg éljetek boldogan és ne gondolkozzatok ezen :D.
22/28 anonim válasza:
Most ezt komolyan képes voltál másodszorra is kiírni??
23/28 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajotok. Miért ne lehetne véletlen, de hát Ti tudjátok!
Furi a helyzet nálatok, de a helyzet az, hogy kívülállóként tényleg mókásnak tűnik, pedig nem az. Ne foglalkozz a kritikákkal.
És családodnak Sok Boldogságot kívánok! :-)
24/28 anonim válasza:
A gyerekek túl közeli rokonok lennének a házassághoz.
25/28 A kérdező kommentje:
ma 15:28 vééééégre valaki!
utolsó! de hisz nem vérrokonokról van szó, hanem úgymond ismeretlen emberekről!
más:
(hol vannak ilyenkor a Moderátorok, mikor bejelenti az ember a hülye hozzászólásokat!?
2010. júl. 20. 15:38
26/28 anonim válasza:
Az apád féltestvére, aki egyben a féltestvéred gyereke is, még nem idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!