Könyörgöm valaki segítene?
Elvettem egy hölgyet, és volt egy nagylánya. Nem ez a gond, hanem, hogy apám meg elvette ezt a nagylányt!
Most jogilag az apám a vejem, a mostohalányom meg az anyám?
(Poénkodást nem kérek, köszönöm)
Jogilag semmit nem jelent. Az anyád az, aki az anyakönyvi kivonatodban szülő anyaként fel van tüntetve. Jogilag annyi számít, hogyha apukád netalán meghal akkor a felesége örököl mindent, de a haszonélvezetet megkapja. S ha a feleséged meghal az után is apád felesége örököl. Más különbem jogilag nincs semmi más jelentősége.
Halkan megjegyzem: Tréfás öreged van ;D
"Tisztelt Területi Egyeztető Bizottság!
Azzal a kéréssel fordulok a T. Területi Egyeztető Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.
1962-ben nősültem. Özvegyasszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt lánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, aminek az lett a vége, hogy feleségül vette a mostohaleányomat.
Ezek után természetesen a mostohaleányom lett a mostohaanyám, az apám pedig a vejem. Apám feleségének - aki a mostohaleányom, de egyben a fogadott anyám is - született egy fia, akinek ezek szerint a féltestvére vagyok, és mivel a mostohaleányom anyjának vagyok a férje, a feleségem egymen a nagyagyám is lett.
Időközben a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora, nekem pedig a nagybátyám egy személyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öregapja vagyok.
Kérem megítélni, jár-e családi pótlék a gyermekemnek - illetőleg a nagybátyámnak?"
Hát az! De szeretem! :D
Már a pöts van ki, hogy mindenki ezzel viccel, meg ilyen hülye beszólásokat tesznek :(
14,29 fetrengek a röhögéstől:-))))))))))))
Hogy Te mekkora egy humorherold vagy:-))))))))
Én megítélném a csp-ot,ha én bírálnám el:D
Bocs kérdező,nem semmi kacifántos családod van.De a lényeg,hogy mindenki boldog legyen,nem a kesze-kuszaság:D
apám 58, én 40, feleségem 39 a lánya 21...
csak tudod, ha engem Gézának hívnak, és a feleségemet meg Paulának, akkor az már csak kitaláció lehet, és mi vagyunk Mézgáék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!