Tegyem utcára egy kisgyerekkel? Mennyi az, amennyit el kéne még viseljek?
Egy közeli rokonom hozzám költözött a 11 éves lányával. 2-3 hétről volt szó, ez szeptemberben volt... Mondta, hogy majd ha kicsit összeszedi magát anyagilag, akkor elköltöznek, de azóta sem. Sőt, olyanokra szórja el a pénzt, hogy csak lesek. Pl. most is Bécsbe mentek a lányával a karácsonyi vásárra, előtte a lányának vett új telefont 90 ezerért. Minden nap gyorséttermezés, meg pizzarendelés. Közben a rezsibe egy forintot nem ad bele, pedig minden este 2-szer csurig engedik a kádat, a lámpákat én kapcsolom le mindig mindenhol, a termosztát is 24 fokra van állítva folyton, mert "ők fáznak". Ha veszek valamit magamnak, és esetleg nem eszem meg rögtön, másnapra tuti nyoma sincs.
A lányával folyton veszekszik, olyankor fejhangom ordít, de már a szomszédok is szóltak emiatt (társasház..). Mivel itt laknak, hozzám senki nem jöhet, mert a lánya ott ül közöttünk, és hallgatja a szót. Nem azt mondom, hogy hétpecsétes titkokról beszélünk a barátnőimmel, de a szexuális életünk részleteit nem egy kiskamasz előtt akarnánk megvitatni, vagy a párkapcsolati bajainkat. Hazajövök délután, és az a program, hogy utánuk pakolok, takarítok. Arra nem veszik a fáradtságot, hogy a pizzásdobozokat kidobják a nappaliból, inkább ledobják a kanapé mellé.
Már utaltam rá, hogy jó lenne ha mennének, vagy keresnének mást, ahol laknak, de semmi.
Kérdező!
Van valami változás?
Annyian adtak neked tanácsot (én most találtam rá a kérdésedre,de végigolvastam a kommenteket is),jó és nagyon hasznos tanácsokat,talán szeretnék tudni,mi van veled.
Nem tudok mást hozzáfűzni,mindent leírtak előttem. Csak remélni tudom,hogy megfogadtad a tanácsaikat,és léptél az ügyben. Esetleg még annyi,hogy milyen felnőtt lesz a kislányból,ha azt látja,hogy természetes élősködni másokon,kihasználva a jóindulatukat? Ő meg beköltözik majd gyerekestől a te gyerekedhez? Igaz,az írásodból az jön le,hogy nincs gyereked,de még lehet. Ha meg nem,érted ugye. Ennek most igazából az a jelentősége,hogy akár be is költözhet bárkihez felnőttként,ha ez a példa van előtte. Ne asszisztálj ehhez!
Ügyes vagy,Kérdező!
Most már ne is foglalkozz velük,éld a saját èleted,és egy percig se legyen bűntudatod.
Boldog Karácsonyt neked és az összes erre járónak!🎄
Neked minden jót, kedves 57-es!
Kérdező!
Tényleg ügyes vagy, gratulálok!
Valószínűleg most a barátnőt fogja kihasználni amíg csak tudja.
Sajnos ez a rokonod egy èlősködő
Előadja ezt a "jaj milyen nehéz elköltözni" drámát és kihasználja az embereket akik segítenek neki
Jól tetted hogy nem engedtél tovább neki
"a vállalkozását is nálam akarta csinálni..."
Baaaaasszus. A rinocérosz bőre selymes babapopsi ahhoz képest, ami ennek a pofáján van. Először azt hittem, csak bejelenteni akarja oda a vállalkozását (az is gáz más lakásába), de konkrétan vendégeket fogadni? Azta. Jól tetted, hogy kiraktad, és előre is sajnálom az új balekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!