Tegyem utcára egy kisgyerekkel? Mennyi az, amennyit el kéne még viseljek?
Egy közeli rokonom hozzám költözött a 11 éves lányával. 2-3 hétről volt szó, ez szeptemberben volt... Mondta, hogy majd ha kicsit összeszedi magát anyagilag, akkor elköltöznek, de azóta sem. Sőt, olyanokra szórja el a pénzt, hogy csak lesek. Pl. most is Bécsbe mentek a lányával a karácsonyi vásárra, előtte a lányának vett új telefont 90 ezerért. Minden nap gyorséttermezés, meg pizzarendelés. Közben a rezsibe egy forintot nem ad bele, pedig minden este 2-szer csurig engedik a kádat, a lámpákat én kapcsolom le mindig mindenhol, a termosztát is 24 fokra van állítva folyton, mert "ők fáznak". Ha veszek valamit magamnak, és esetleg nem eszem meg rögtön, másnapra tuti nyoma sincs.
A lányával folyton veszekszik, olyankor fejhangom ordít, de már a szomszédok is szóltak emiatt (társasház..). Mivel itt laknak, hozzám senki nem jöhet, mert a lánya ott ül közöttünk, és hallgatja a szót. Nem azt mondom, hogy hétpecsétes titkokról beszélünk a barátnőimmel, de a szexuális életünk részleteit nem egy kiskamasz előtt akarnánk megvitatni, vagy a párkapcsolati bajainkat. Hazajövök délután, és az a program, hogy utánuk pakolok, takarítok. Arra nem veszik a fáradtságot, hogy a pizzásdobozokat kidobják a nappaliból, inkább ledobják a kanapé mellé.
Már utaltam rá, hogy jó lenne ha mennének, vagy keresnének mást, ahol laknak, de semmi.
Utolsó, ez nem semmi
Milyen undorító aljas emberek vannak
Tényleg az ember a kisujját nyújtja de rögtön a karja kell...
#40/41
Hulyeskedsz? Mit kedveskedjen nekik te???? Es rohadtul nem a kerdezo dolga a lakas keresgelese! Masik meg, hogy az anyagi helyzetukrol mar tett emlitest a kerdezo: szorjak a penzt ezerrel!
Kerdezo, ha az ilyen buta valaszokra hallgatsz, akkor egy ev mulva sem valtozik a helyzet! Kedvesseget..lakaskeresest..azt hat! Meg meg mit nem!
Én ezért nem fogadtam be testvéremet. Akkor is értetlenkedtek a rokonok. Mondjuk neki nincsen gyereke, csak nem akart albérletet fizetni, de azért függetlenedni akart.
Aztán egy rokon befogadta. Kétszer-háromszor segített, alap apróságokat testvérem.
A rokon, egy egyedülálló anya tartotta el, főzött, mosott rá, vásárolt be.
Testvérem semmibe nem adott bele, ha kaját vett, azt külön szatyorba pakolta, és hasonlók. Rezsibe semmibe nem fizetett, pedig egész este égeti a villanyt, gépet, stb.
Aztán mint kiderült egy köszönömöt nem bírt kinyögni, azóta sem kereste azt a rokont, nem köszönti fel, semmi. Mintha nem is létezne azóta az a rokon számára. Ja, másik rokon segített neki elköltözni, azt sem keresi azóta. Az emberek számára eszközök.
A szüleim persze a rokon nőt ekézik apró hülyeségek miatt a mai napig.
Eszem megáll.
Mindenki átverhető , házassagban melóban üzletben bqrmivel , most ez nálad jött ki . Nincs semmilyen jogi adu náluk csak a gyávaságod .Nagyban ez zajlik európai térségben ott az etnikum a betolakodo idegenek egyeb suttyo népség meg az alja bűnözők akik üdülni jqrnak a sittre de a Helsinki, meg a Tosz kimossa mindet
...
Én őszinte embernek tartom magam, eddig mindig bevált, meg tudtam oldani minden gondom, senki nem szállt így rá a fejemre.
Leülnék az anyával és kerek perec elmondanám, hogy látom, hogy 90 ezres mobilra meg bécsi túrára van pénz, meg minden nap étteremben enni stb.
Úgy látom, hogy nem szorul már rá, hogy nálam lakjanak, úgy hogy legyen szíves azonnal keresni egy albérletet vagy egy másik rokont. És lehet menni.
Én nyugodtan a szemére vetném azt is, hogy én tartom el, gáz számlába nem tud beleadni, de 90 ezres mobilra van pénz.
Nézzen hülyének mást, használjon ki mást. Nekem ennyi elég volt, egyébként is pár hétről volt szó.
Jó persze, jön a karácsony, te leszel a szívtelen dög. Ez van, ő élt vissza a jó indulatoddal.
Nem fognak az utcára menni, ha meg igen, nem a te hibád lesz. Félre tehette volna kaucióra a pénzszórásait.
Én is ilyen jószívű vagyok, viszont az én revansomat nem szokták zsebre tenni. Minél hosszabb ideig használtak ki, annál kegyetlenebb vagyok sunyin.
A helyedben én PONT KARÁCSONYKOR raknám ki őket az utcára, és megmondanám nekik, hogy a 2 havi potyázásukat tekintsék ajándéknak.
Sajnos időnként muszáj görénynek lenni, ha nem akar az ember becsavarodni a buta emberek miatt.
Tedd ki őket. Jön a karácsony, szólj már most, hogy elutazol. Előtte napig legyenek kedvesek kipakolni, mert te mész és nem akarod, hogy ott maradjanak a lakásban. Ennyi.
Sok szerencsét és erőt, mert nehéz menet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!