Mit tehetnék így kisgyerekkel?
Sziasztok!
Nagy segítségre volna szükségem mert ezt nem bírom tovább.
A párommal nagyon megromlott a viszonyunk. Nem szeretném elregélni, mi történt, nagyvonalakban megcsalt pár hónapja leszól hogy csak a gyerekkel vagyok otthon, nem dolgozom, nézzek már ki valahogy és normálisan vezessem már a házat. De erőm is alig van... Ő maximum csak megsimogatja a kisfiúnk fejét, ennyi a kapcsolatuk. Annyira mindent próbálok és ez nrm elég... 2 éve vagyunk házasok 6 éve ismerjük egymást de már jó ideje bizonyítja, hogy semmi sem vagyok a szemében.
Jó ideje tervezem, hofy összepakolok és elmegyünk... De a kisfiam nincs még 1 éves sem, nem akarok úgy elindulni hogy nincs hová... Most apámnál élünk de akárhogy mondom neki mit csinál a párom mindig szemet huny. Azt mondja, neki is kell a kikapcsolódás... De én semmi sem vagyok még a szemében a saját lánya, egyetlen gyermeke? Anyám biztosan ezért hagyta el, de felszívódott...
Nincs kihez mennem sajnos, mit tegyek ilyen helyzetben? Nem akarok itt maradni, látom a Pici Édesemet, hogy őt is megviseli mindez.
Köszönjük, ha válaszoltok!
Menj vissza dolgozni, keress pénzt, tegyél félre és hagyd el, válj el.
Másik megoldás, hogy megkéred, hogy költözzön el és beadod a válást. De akkor is muszáj leszel pénzt keresni, munkát találni.
Köszönöm! Nem hallottam még anyaotthonról, utána nézek! Mindenképp el fogok válni tőle!
Gyeden vagyok van pici pénzem de nem sokra elég. De azért is megoldok belőle amit lehet
Köszönjük a segítséget!
De pici pénzből gondolom nem tudnátok megélni.
Ha elhagyod az apát és bíróságra viszi, akár dacból, az sem kizart, hogy neki ítélik a gyereket.
Több esetet is tudok családon belül, ahol apànàl maradtak a gyerekek, anyagi okok miatt a bíróság neki ítélte.
Hiába látod el te jobban a gyereket, ha támadható vagy a pénz miatt. A gyed már most se sok, 1 év múlva meg kb a kozmunkabér felét fogod kapni
Esetleg ügyvéd ebben az esetben? Nem vagyok jártas a bírósági témákban, eddig elkerültem ezeket az ügyeket, vagyis mondhatni szükség sem volt rá.
Nagyon félek tőle, hogy elveszik a picimet! Tudom, hogy nálam lenne jobb sorsa, hiszen 1 hónap múlva lesz csak 1 éves, az apja nem érti őt...
Vagy valahogy megpróbálhatnék itthonról dolgozni, hogy tudjak még félre tenni, csak nem tudom, hogyan és mit...
Gyereket add be bölcsődébe, és menj vissza dolgozni.
Meglesz a jövedelmed, add be a válókeresetet.
A családsegítőnél jogi ügyekben térítésmentesen tanácsot adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!