Meg lehet élni egy kisgyerekkel kettőnknek havi 110ezer ft-bol?
Mekkora a gyerek?
Ha rezsit sem kell fizetni, akkor ételre és egyébre elég.
Szerintem igen.
Az mar nagyon nagy dolog,ha nincs hitel es lakber:-) j
Meg lehet élni kevesebből is. A kérdés inkább az, hogy mennyire nehezen és hogy mennyire érdemes, ugyanis minél kevesebből gazdálkodik az ember, annál több stresszel jár, ami könnyen megmérgezheti a kapcsolatot.
Nekem ennyi kevés lenne. Csak a téli rezsink 40.
Kérdező!
Vond ki az összes FIX kiadásotokat és nézd meg mennyi marad!
Meg lehet, bár nem egyszerű.
A gyereknek ruhát találsz például a vaterán. Fillérekért van ruhacsomag:
Én családi pótlékkal együtt 128 ezerből élek meg, egy iskolás gyerekkel. Albérletben. Qurva nehezen, eddig valahogy jobban megvoltunk, utolsó kb 2 évben kezdem azt érezni, hogy kezdek bepánikolni, mi lesz. Egyre nehezebben élünk meg. Próbálok másodállást keresni, most hogy kicsit nagyobb a gyerek, de nem találok.
Hogy mindent biztosítani tudok a gyereknek, az túlzás. Ruhákat a turiból veszek mindkettőnknek. Kaját itthonról viszek mikor dolgozom, hogy ne költsek sokat.
Nehéz, de ha neked lakásod van, csak a rezsit kell fizesd, könnyebb lesz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!