Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet élni egy kisgyerekke...

Meg lehet élni egy kisgyerekkel kettőnknek havi 110ezer ft-bol?

Figyelt kérdés
Hitel, lakbér nincs. Ennyi az össz bevételünk. Tudok így mindent biztosítani a gyerekemnek szerintetek?
2014. nov. 1. 11:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Van egy ismerősöm, ő is egyedül neveli a fiát. Nehezen, de megél. Sokat jár bababörzékre, ott nagyon olcsón tud venni a gyereknek ruhákat, ráadásul nagyon sok alig használt, mert ugye gyorsan kinövik. Téli cuccokat is ott vett, újra nem futotta volna.
2014. nov. 1. 12:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Teletálnak van nyugdíjas menüje pár ezer ft-ért hetente (nincs 3000), esetleg próbáld ki. Akkor már csak a vacsi marad, az pedig lehet szendvics v vmi egyéb nem drága kaja. Sajnálom nagyon.
2014. nov. 1. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja, igen: az önkormányzathoz menj be és kérj segítséget.
2014. nov. 1. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy próbálj meg minden segítséget megkérvényezni az államtól(önkormányzat,stb...talán a bevételed alapján az oviban sem kell az ételre költeni a gyermeknek)

Nagyszülő esetleg nem tud besegíteni?

2014. nov. 1. 14:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Hátha már nem kapsz gyest akkor 3 éves elmúlt a gyerek, menjen oviba mi te dolgozol.
2014. nov. 1. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
8%

Apuka hun van már megint?

Ne válaszoljatok, tudom... elsietett, át nem gondolt gyerekvállalás, nem megfelelő párválasztás, félrekúrás, alkoholizmus.

Kérdező, ennyiből megélni nem lehet, csak túlélni. Nem hiszem, hogy ilyen életet szántál a magadnak és a gyerekednek, de ha már így alakult, tegyél meg mindent, hogy többet keress, és vasald be apukán a költségek felét, amennyire csak lehet.

Nettó 200 kiló kellene a normális élethez, minimum.

2014. nov. 1. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ha igaz lenne amit írsz akkor a nem megfelelő párválasztásba kérdező is bőven ludas. Másrészt írta , hogy kap gyerektartást és apának nem a felét kell fizetnie mindennek hanem a gyerektartásban megítélt összeget.
2014. nov. 1. 14:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Apuka rendesen fizeti a rezsit, és a gyerekkel is foglalkozik... még. Remélem, hogy majd az új barátnője sem fogja negatív irányba befolyásolni. Egy nő miatt hagyott itt minket.
2014. nov. 1. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha apuka fizeti a rezsit, akkor igen, megtudtok élni normálisan.

13-as

Az önkormányzat sz@rt sem ad, ha csak egy zsemlével is többre jut neked, mint az éhenhalás!Sajnos ez van. Aki dolgozik rendesen, az pusztuljon éhen Csak a naplopókat és a svédeket támogatják...

2014. nov. 1. 15:00
 20/23 A kérdező kommentje:
Hülyeséget írtam, nem a rezsit fizeti, hanem a gyerektartást. A rezsit én fizetem, ami télen 40ezer ft.
2014. nov. 1. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!