Szerintetek 10-ből hány házas nő fogja megtapasztalni azt, hogy?
Mindkét oldalnál előfordul, hogy csalja a másikat. Viszont ehhez nem kell hazasnak sem lenni.
Én a saját életemet tudom felhozni. 10 éve vagyunk együtt, maximálisan őszinték vagyunk egymással, a nyakamat tenném rá, hogy sosem csalt meg. Ahogy én sem őt.
Volt korábban előtte egy kapcsolatom, ahol untam a másikat és vágytam arra hogy másokkal randizhassak. Szakítottam, mivel így tartottam fairnak. A környezetemben is azt látom, hogy sokan szétmennek emiatt. Lehet persze a másik háta mögött csinálni, de szerintem korrektebn előbb szakítani.
A környezetemben egyébként több nő csalja a férjét, barátját, mint fordítva. Nyilván nem releváns statisztika ez, csak a kérdés szerintem túlságosan egyoldalú
15-ös,ezzel csak az a gond,hogy a legtöbb kapcsolat idővel kihűl.
És ugye még tini korban lehet váltogatni a partnereket havonta,de felnőttként már elég visszatetsző.
Így alakul ki az,hogy inkább megmaradnak egy mellett,mert minek is hagyná ott,ha a másikkal sem lenne jobb?
Akinek nem elég 1,annak teljesen mindegy milyen a kapcsolat,a legjobb mellett is félre fog kacsintani.
Igen vannak,úgymond "normálisak".
De általában ezek nagyon kevesen vannak,sőt a társadalom szemében ezek a férfiak tartoznak a papucs kategóriába.
Aki visszafogott,lelkiismeretes,azok általában a nők többségének nem is kell.
Szokták mondani,hogy a nők a "rossz fiúkat" szeretik.
Na,hát ezek a rosszfiúk ritkán maradnak hűségesek.
"De az ilyen mi a ráknak házasodik és hitegeti a másikat?"
Azért,mert a külvilág felé mutatni kell,képmutatás a világ.
Lásd pl most mennyi állami támogatást házassághoz kötnek.
Kifelé mutatni kell a szentembert,ha valamit elakarsz érni az életben.
A volt férjem igazi "rendeskedves"
Éppen ezért, hogy tuningolja az amúgy borzasztó alacsony önértékelését, meghúzott minden arra hajlandó csajt.
Hogy a lelkiismeretét csitítsa, folyamatosan kötekedett velem, vagy túlzottan figyelmes volt.
Ezzel bukott le.
Ott voltam szülés előtt a második gyerekkel, kapott még egy esélyt.
Két éves volt a kicsi, mikor megint lebukott. Megreptettem.
Ráadásul teherbe is ejtette a lányt.
Elmeséltem az utódomnak, hogy nem az első, nincs harag, de jeleztem is neki, hogy mellőle is vissza akart jönni.
A lány igazi control freak lett, az elmúlt pár évben folyamatosan figyeli az exem, gps követés, minden platformon elolvassa az üzeneteit...
ExAnyós mesélte, (ő viszi a gyerekeket láthatásra) hogy micsoda pokol ott az élet...
"A környezetemben egyébként több nő csalja a férjét, barátját, mint fordítva. Nyilván nem releváns statisztika ez, csak a kérdés szerintem túlságosan egyoldalú"
Ezt -sajnos- csak megerősíteni tudom.
Ráadásul -szinte- minden nő napi szinten meséli a legújabb kalandjait, sokszor gyomorforgató részletességgel.
Férfi környezetben ilyeneket sohasem hallottam.
Azért azokról a nőkről is essék szó, akik -valami apróságért- büntibe teszik a férjüket és látványosan megtagadják tőlük a szexet.
Azután meg csodálkoznak, ha más nőhöz kényszerül a pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!