Lehet csökkenteni fogja a gyerektartást?
Nem hinném, hogy ha kéri, akkor csökkenteni fogják, és úgy gondolom, nem lenne tisztességes, ha ő ezt kérné. Két gyerekre havi 50 ezer forint egyáltalán nem sok.
Szerintem, ha a volt férjed párja normálisan gondolkodik, ő sem fogja ezt kérni. Én legalábbis mindig fontosnak tartottam, hogy a férjem előző házasságából született fiának ne adjunk azért kevesebbet, mert nekünk lesz közös (három van), sőt, időnként emeltünk, az inflációt figyelembe véve (plusz soron kívüli kiadások felezve). Ezt most nem azért írtam le, hogy én milyen jó fej vagyok, hanem azért, mert úgy gondolom, elvárható, és teljesen természetes kell, hogy legyen ez a hozzáállás. Szóval, ha rendes a volt férjed, és a párja sem befolyásolja negatívan, nem fog ilyet tenni.
Ő is boldog én is nélküle :)
A gyerek is boldogok apa nélkül... Apa nem kell de fizessen az ilyen nőknek..
Most akkor fizessen vagy ne fizessen? Mert a kérdésben még azon vergődsz, hogy az anya is adjon ugyanannyi pénzt bele a nevelésbe, akkor is, ha apucika egy magömlésen kívül semmit nem tett bele természetben.
Egyébként a fizetése 50%-a lehet gyt, ez alapján 76 ezret kérhetsz a két gyerekre, ha megszületik az új csemete.
50 ezer az lófas2.
Ittasan vert, de azért szültél neki 2 gyereket? A pénze nélkül pedig nem vagy boldog...ccc...
Meg kinek jó az, hogy nem látogatja a gyerekeit?? Max. neked!
#7 ki mondta, hogy nem dolgozik? Szerinted a gyökér alkoholista agresszív ex szaros 50ezréből élnek hárman?...
😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!