Mit csináljak akkor ha a húgom visszaél a modorával velem szemben csak mert a mamám anyám is az ő pártját fogja?
Attól, hogy tanulsz, elköltözhetsz: kollégiumnak hívják a lehetőséget.
De miért is kéne ugrania a húgodnak, ha te kitalálod, hogy menjen a boltba? Üljetek le családilag, és beszéljétek meg, hogy kinek mi a dolga a háztartásban. De szerintem senkinek se legyen az a dolga, hogy ha bárki egyet füttyent, akkor ő ugrik, bármi van...
Az én nővérem is mindig ugraltott csak mert ő volt az idősebb, hozd ide ezt hozd ide azt. Nem derül ki a sztoribol miért a hugodnak kell elmenni a boltba, eltört a lábad? Vagy azért mert neked nincs kedved és ő a kisebb? Nálunk az oldotta meg hogy a nővérem "kirepült", elköltözött, és végre felszabadultam.
26N
húgom visszaél a modorával - ezt nem tudom értelmezni
Letilt - te valami alkalmazás vagy? Hogyan kel érteni a letiltást?
"Tudod egész nap nyomkodja a telefont meg a többi. És mint már mondtam szóltam nem parancsoltam. És egyáltalán csoda ha képes letenni a telefonját 1 percre is"
Most akkor az a gond, hogy függő? Akkor arról tegyél fel kérdést. A boltba menés egész más téma. És továbbra se tudjuk, hogy miért pont neki kéne mennie, miért nem mész te magad a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!