Mennyire van igaza?!
Elképzelhetetlennek tartanám, hogy rossz tanulása miatt ezzel büntetném a gyerekemet.
Sokkal kézenfekvőbb lenne a tévézés, gépezés, telefonozás letiltása, korlátozása.
mit jelent az, hogy rosszak a jegyeid?
bukásra állsz vagy 5 helyett 4?
Akkor persze nem sírtál, mikor a kötelességednek nem tettél eleget. Miért kéne szerinted jutalmazni, hogy nem tanulsz normálisan?
Vagy legalább írd már le, hogy mi számít nálatok nem jól teljesítésnek. Értelemszerűen ha eddig 4-est, 5-öst vittél haza és most tele vagy hármasokkal, akkor szarsz az egészbe. Akkor meg is érdemled...
Ha nem volt előre letisztázva, hogy a jegyeidtől függ, hogy mehetsz-e akkor tényleg undorító ez a fajta tiltás.
A kommentelőktől pedig ne fájjon a fejed. Itt mindenki szín 5ös volt, lediplomázott keres havi 600-at nettoba stb.
Illetve az anyukák akik őrült módszerekkel akarják a gyerekeiket a jó jegyre nevelni, mert nekik anno nem sikerült.
Mindigis szín 2-es 3-as voltam mindenből mert nehezen ment a tanulás. Kémiából mindig megbuktam, végül pótvizsgákon átmentem. Az volt a szerencsém hogy apukám támogatott, sosem bántott a rossz jegyeim miatt. Annyit mondott ne bukjak el 1 egész évet mert az akkor megy a kukába.
Van érettségim, és 1 normális állásom átlag fizetéssel. Szerintem haladok az életben a múltbéli rossz jegyeim ellenére is. Szóval fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!