Apámnak igaza van?
Nincs igaza. Mit képzel magáról? A tulajdona vagy talán? Az ő elvárásai szerint kell élned az életed? Parancsra szaporodni?
Az én szüleim is állandóan ezzel cseszegettek, hogy menjek mindenhová, meg kúrjam halomra a r1bancokat, mert az a "férfias". Világéletemben undorodtam a "bulizásnak" nevezett ordibáló részegeskedéstől és az igénytelen, erkölcstelen nőktől is. Sokkal jobban éreztem magam a számítógépemmel, ami mondjuk akkoriban még nem Fortnite- és Facebook-függőséget jelentett. Aztán lett barátnőm akkor, amikor én találtam valakit, aki érdemes volt rá. Családom ma sincs, mert utálom a gyerekeket.
Abban igaza van, hogy csak egyszer vagy fiatal, amit nem a számítógép előtt ülve kellene eltöltened, hanem kimozdulni barátokat találni és élményeket gyűjteni. És ez egyáltalán nem a bulizásban merül ki.
Vagy neked ez így jó, ahogy most van?
Ezt a kérdést is Te tetted fel egy pár nappal ezelőtt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ha ilyen apád van, már régen el kellett volna költözni. Milyen alapon szól bele valaki így a gyermeke életébe? Ha homoszexuális lennél, azt mondaná, nem vagy a fia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!