Mi lehet ez szerintetek? Segitség
Figyelt kérdés
Évekig éltem egy férfival.A gyermekeim már felnőttek,itt élnek.Észrevették,hogy amikor elalszom,a nevelőapa kimegy az előszobába (gyerekeim szobája van ott)és áll,nem láthatnak semmit,mert amikor a fiam kijön,az apuka elszalad..mint aki rosszat tesz.Ismétlődő az egész.Kidobtam miután megtudtam.Szerintetek ez mi?2019. nov. 24. 21:48
21/28 anonim válasza:
Már az elején leírtad volna ha ezzel lett volna leszázalékolva, sőt ki sem írod a kérdést. Szaknyelven biztos nem így volt írva.
23/28 anonim válasza:
Itt az a nagy helyzet, hogy a pasi kidobása után azonnal el kellett volna vinni a két gyereket pszichiáterhez.
24/28 A kérdező kommentje:
Pasi ki van dobva.Nem tudtam ezt ,hogy erre képes lehet!Gyerekeim felnőttek,el fognak menni szakemberhez!A segítő hozzászólásokat köszönöm!
2019. nov. 25. 20:50
26/28 anonim válasza:
8!
Nem kell rosszra gondolni, lehet valami normális dolgot csinál...
Éjjel az előszobában? Cipőt pucol? Vagy vállfára akasztja a kabátokat? Vagy mégis mire gondoltál, ami ilyen helyzetben normális tevékenység?
27/28 anonim válasza:
#26 Ja, például.
Vagy mondjuk oda megy ki hogy telefonáljon a szeretőjével.
28/28 anonim válasza:
Tényleg nem tartom elképzelhetetlennek, hogy miután elalszik a feleség kioson az előszobába (azért nem a fürdőbe, mert oda bármikor bemehet bárki, az előszobába meg ki menne éjjel?), vár egy kicsit hogy nem leskelődnek e kölykök (lehet hogy észrevette hogy figyelik), aztán felhívja a szeretőt hogy jó éjszakát kívánjon neki. Ha meg kijönnek a gyerekek jó hogy eliszkol onnan, hisz mivel magyarázná, hogy mit csinál éjjel az előszobában, vagy hogy kivel telefonál éjjel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!