Hogy lehet megoldani segitsèg nèlkül a dolgozást ès a gyereknevelèst?
Figyelt kérdés
Szüleim nem segitenek anyos külföldön van 2 gyermekem 7ès 4 èvesek. Kevès a pènz elkène mennem pènztkeresni de akkor ki viszi öket suliba oviba ki csinálja a házimunkát stb? Hogy lehet ezt megoldani?2018. jún. 10. 18:19
1/34 anonim válasza:
Úgy, ahogy mások is megoldják. Reggel elvisszük a gyereket oviba/iskolába, dolgozunk, utána érte megyünk és este/hétvégén megcsináljuk a házimunkát. Annyira azért nem bonyolult.
2/34 anonim válasza:
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Ezt akkor is tudtad, hogy pénzt kell keresni, amikor vállaltad a gyerekeket.
3/34 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: hétre viszed őket oviba-suliba, nyolcra mész dolgozni, fél 5re mész értük. Míg játszanak te elvégzed a legszükségesebb feladatokat. Nagyatakarítani hétvégén, főzni két napra, harmadik napon hideg vacsora. Nem ördöngősség, nők ezrei csinálják ugyan ezt segítség nélkül.
4/34 anonim válasza:
Én pasi vagyok, 2.5 és 4 éves gyerek mellett napi 9 órát dolgoztam, igaz rendszerváltás előtt, de akkor is kemény 4 év volt. Főként a takarítóknak tartozom köszönettel, ők vették át 6-kor és tőlük vettem át 5-fél6 körül a kölköket. És a büszkeségem nem engedte hogy elfogadjak segítséget. Ez most nem dicsekvés és nem is panaszkodás. Meg lehet oldani.
5/34 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Szerencsés vagyok, mert h-p dolgozom 8-16:30ig. Tehát ovi és suli kompatibilis a munkaidőm, de ha műszakozni kellene, akkor passz, mert nekem sincs semmi segítségem, egyedül vagyok velük a világban. Mindenképp próbálj legalább részmunkaidős állást/közmunkát találni, az is több mint a semmi.
6/34 anonim válasza:
Pontosan úgy ahogy más! Nem a kifogást kell keresni ha em a megoldást. Én egyedül neveltem a gyerekeket. Reggel 6-kor adtam be az oviba. Nem lett semmi bajuk. Iskolába fél 7-től lehetett beadni, de a portással, takarítóval le lehet boltolni, be eengedje előbb ha kell.
7/34 anonim válasza:
Kérdezd meg a nagymamádat, vagy a vele egykorú asszonyokat! Ők is megoldották és szülőket tisztelő, rendes embereket neveltek.
8/34 anonim válasza:
Biztos van olyan anyuka aki vallalja sajatjaval egyutt viszi hozza neked
Cserebe te is beugrasz neki
En szomszed anyukaval szerveztem meg ezt
9/34 anonim válasza:
Úgy velem, tanácsot kert a kérdező, nem lekezelő kioktatást. Tisztelet a kivételnek.
10/34 anonim válasza:
9-es és szerinted hogy lehet neki tanácsot adni, ha semmilyen részletet nem írt arról, hogy miért okoz neki problémát, ami több millió embernek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!