Mi lehet ez szerintetek? Segitség
Figyelt kérdés
Évekig éltem egy férfival.A gyermekeim már felnőttek,itt élnek.Észrevették,hogy amikor elalszom,a nevelőapa kimegy az előszobába (gyerekeim szobája van ott)és áll,nem láthatnak semmit,mert amikor a fiam kijön,az apuka elszalad..mint aki rosszat tesz.Ismétlődő az egész.Kidobtam miután megtudtam.Szerintetek ez mi?2019. nov. 24. 21:48
12/28 anonim válasza:
Nem lehet, hogy alvajáró? Mert ha olyan sotét van, hogy senki nem lát semmit, akkor az sem lehet, hogy élvezkedni ment oda.
13/28 anonim válasza:
#6 Amire te gondolsz, az nem (csak) ilyen formában nyilvánul meg. Már réges-rég észrevette volna a kérdező.
14/28 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne!A gyermekeim azt mindketten látták,hogy áll..ajtó mögül látták,amikor a fiam kinyitotta a szobája ajtaját a pasas elkezd szaladni,be a fürdőszobába.Nem engedem ide.Kérdeztem,tagadta,viszont a gyerekeim ugyanazt mondták és nem is egyszerre vették észre.Már nem mertek aludni tőle.Véleményt kértem,nem kamu.Egyébként a pasi papiron skizoid pszichopata sadista elemekkel..erre van leszázalékolva.
2019. nov. 25. 05:00
15/28 anonim válasza:
És te egy ilyennel összeálltál? Ennyire meg vagy szorulva?
16/28 anonim válasza:
“A gyerekeim már felnőttek”
Ha nem lenne kitalált a történet, akkor a nagyfiad már rég’ helyretette volna!
17/28 anonim válasza:
Jaaa, amúgy meg azt írod, h kidobtad a faszit! Akkor meg nem lenne már amúgy is mindegy???
Legközelebb összeszedettebben hazudj és akkor hitelesebb leazel!!!
18/28 A kérdező kommentje:
Helyretette volna es a fiam mehetne miatta a börtönbe.Igen,összeálltam mivel ezt nem tudtam róla!Ne vádaskodj,a gyerekeim ne nevezd hazugnak ,nem beszólásokat,hanem tapasztalatokat vártam,akik hasonlót éltek meg.Büdös tuskó az,aki igy reagálja le a másik bajait,a hátteret meg nem ismeri!!!
2019. nov. 25. 05:54
19/28 anonim válasza:
"Egyébként a pasi papiron skizoid pszichopata sadista elemekkel..erre van leszázalékolva."
Ne haragudj, de akkor mire is vagy kíváncsi? Hisz itt a válasz.
20/28 anonim válasza:
Hogy mertél ilyen embert a hàzadba vagy a gyerekeid mellé engedni?!!Baz... nem mernek aludni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!