Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem fogadja el az...

A férjem nem fogadja el az elöző kapcsolatomból született fiamat?!

Figyelt kérdés

Annyi lenne az egész törtenet,hogy.amikor.megismerkedtem a.mostani ferjemmel,akkor nekem mar.volt.egy fiam.

Ezt mar az elején meg.is.mondtam.neki,hogy van rgy gyerekem,tehát ha szeretne tölem valamit,akkor a gyerekemmel együtt kell elfogadjon.

De amióta.megszületett az első kozos gyerekünk,azóta eszre vettem,hogy a.fiamat állandóan szavakkal piszkálja. Pl ha a gyerek mondja hogy éhes,akkor úgy válaszol neki,hogy arra még várhatsz...

Vagy ha.fürdik a.fiam akkor mondogatja neki hogy.igyekezzen,ne hasznalja el az egész vizet. Es.sajnos ki vetelezik a fiammal. Még sok ilyen példát tudnék mondani,majd ha eszembe jut leírom. Nos,miért viselkedik így a ferjem,ha mar a kapcsolatunk elején tisztaban volt vele,hogy en nevelem.a.fiamat,es ha.én kellek neki akkor a fiamat.is el kell.fogadnia? Nekem ez már borzasztóan kelemetlen! Ra adasul a.fiam még csak 3éves. Esetleg valami tanács? Hogyan beszéljek erről a férjemmel?

Elore is koszonom a válaszokat!

2019. nov. 19. 10:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadban a kérdést, ha a helyzetet nem tudod megváltoztatni: mi a fontosabb? Egy apa, aki állandó stresszhelyzetet hoz a családi légkörbe, vagy apa nélkül, de nyugalomban felnőni?
2019. nov. 20. 01:15
 42/55 anonim ***** válasza:
25%

En sem fogadnam el ha lenne masik gyerek elozo kapcsolatbol.

Kivetel ha nem kell nevelni tehat huszoneves gyerekrol van szo aki mar a sajat eletet eli.

En orulok hogy a felesegemnek nincs gyereke mastol.

2019. nov. 20. 02:32
 43/55 anonim ***** válasza:
93%

Senki nem mondta, hogy qva vagy kérdező.

A probléma ott van, hogy 3 éven belül 2 gyereked született különböző apától, azaz nem ismerted ki igazán a másodikat, bele mentél a közös gyerekbe, anélkül, hogy megismerted volna milyen ember. Nem tudom elképzelni, hogy 1-2 év együttélés után nem derült volna ki, hogy nem fogadja el a korábbi gyereked.

Szóval te hibaztal, beengedted az életedbe és nem veded meg most sem az első gyereked. Aki nem fogadja el, mellőzi, sajnálja tőle a dolgokat, azzal ne legyél együtt akkor.

2019. nov. 20. 06:19
 44/55 anonim ***** válasza:
88%

A "mi lett volna, ha" nem segít a kérdezőnek. Késő bánat, eb gondolat.

Az is lehet, hogy a férje csak addig tud szeretni egy gyereket, amíg picike, amint elkezdődnek a gondok (hisztikorszak, dac, önálló akarat kifejezése), nem tud vele mit kezdeni, és elkezd vele idiótán viselkedni. Nem biztos, hogy az a baja, hogy nem az ő gyereke, de ez majd később fog kiderülni, amikor a kisebb is 3 éves lesz. Lehet, hogy ő ezt a mintát látta, amikor gyerek volt, vele is így viselkedtek a szülei.

És hogy mit lehet tenni... Kérdés, hogy szereted-e még, akarsz-e neki még esélyt adni. Ha igen, akkor nyomj a kezébe pár gyereknevelésről szóló könyvet. Ha veled akar maradni, olvassa el, és próbáljon változtatni a viselkedésén, normális apaként viselkedni mindkét gyerek irányában. Ha továbbra sem megy neki, sajnos a házasság sem fog működni, és jobb lesz nektek nélküle.

2019. nov. 20. 07:06
 45/55 anonim ***** válasza:
76%
Én nem akarlak kioktatni, hogy mit hogy és hogy nem kellett volna tenned, mert azt már megtette is sok okos. Szóval, én biztos nem hagynám, hogy így viselkedjen a gyerekemmel. Nekem az anyám hagyta, hogy a vér szerinti apám szemétkedjen velem. Mai napig sem tudom sem kiheverni, sem megbocsátani neki. Ha nem akarsz úgy járni, hogy a gyereked egy életen át utáljon, azért, mert nem védted meg, akkor állj ki érte és magadért. Nem lehet könnyű egyedülálló anyaként élni két kicsivel, de inkább az, hogy egy s.g..g..fej megnyomorítsa lelkileg a gyerekemet. Van saját lakásod az mér nagyon klassz. Nem tudom a gyed mennyire elég, de ha kapsz két helyről gyerektartást, ha szűkösen is de kijössz belőle. Ezt semmiképp ne hagyjad! A gyerekedről és a kis lelkéről van szó, könyörgöm, ne nézzd ezt végig!
2019. nov. 20. 09:22
 46/55 anonim ***** válasza:
84%
Én azt javasolnám, vedd rá, hogy együtt menjetek el pszichológushoz. Volt itt pár hasonló kérdés (anyuka nem örült, hogy fiúgyereket vár, nagymama nem szerette az unokáját stb.) és a pszichológus fel tudta ezt oldani benne.
2019. nov. 20. 20:20
 47/55 anonim ***** válasza:
62%

Nem potyogtatod a gyerekeket?

Három év alatt kettő, két apától???

Nem érzed, hogy ez gáz?

2019. nov. 21. 08:12
 48/55 anonim ***** válasza:
87%
Nem ítélkezni kellene, meg a kérdezőt szidni. Kialakult ez a helyzet, már nem tudja visszacsinálni. Most az a kérdés, mit tegyen ezután.
2019. nov. 21. 08:44
 49/55 anonim ***** válasza:
35%
48: egy párszor már leírtuk, mi a teendő: ultimátumot adni és ha továbbra is köcsögösködik a nem saját gyerekkel, páros lábbal kirúgni.
2019. nov. 21. 09:39
 50/55 A kérdező kommentje:

Miért potyogtatnám a gyerekeket?

Azért ez durva megfogalmazás!!! Mind a kettő gyerekemet akartam. A potyogtatás ott kezdodik amikor valaki 5-6 gyereket szul és utána jon a hetedik..merthogy olyat is ismerek.

Szerettem a fiam apjat csak alkoholista lett es ezert ott hagytam. Két gyerek még nem a világvége -.-

Egyebkent sem szeretnék tobbett.!!!

2019. nov. 26. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!