Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azthiszem, hogy az egyik futó...

Azthiszem, hogy az egyik futó kapcsolatomból, született egy fiam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

25 évesen egy görög út során felszedtem egy ottani nőt és hát megtörtént.

Nézegettem a facebookját a napokban,és ott láttam az újszülött fiával.Utánaszámoltam és pont kijön.

Ilyenkor mit kell tenni?

2016. jan. 3. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Tegyél úgy, mintha nem is láttad volna . Messze nem biztos, hogy csak te voltál az egyetlen nála.
2016. jan. 3. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Azért nekem ne mond már, hogy napra pontosan tudod mikor fogant a baba? Azt, hogy te egy nap dugtál egy nővel, még nem biztos, hogy te vagy a gyerek apja. Bárki lehet. Addig amíg a nő nem értesít, hogy apa lettél addig neked nincs fiad.
2016. jan. 3. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha szeretnéd tartani a kapcsolatot a fiaddal, beszélj ügyvéddel, mert ez nem lesz egyszerű menet, de jogod van hozzá.
2016. jan. 3. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem írj a nőnek és kérdezd meg tőle.
2016. jan. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!