Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem fogadja el az...

A férjem nem fogadja el az elöző kapcsolatomból született fiamat?!

Figyelt kérdés

Annyi lenne az egész törtenet,hogy.amikor.megismerkedtem a.mostani ferjemmel,akkor nekem mar.volt.egy fiam.

Ezt mar az elején meg.is.mondtam.neki,hogy van rgy gyerekem,tehát ha szeretne tölem valamit,akkor a gyerekemmel együtt kell elfogadjon.

De amióta.megszületett az első kozos gyerekünk,azóta eszre vettem,hogy a.fiamat állandóan szavakkal piszkálja. Pl ha a gyerek mondja hogy éhes,akkor úgy válaszol neki,hogy arra még várhatsz...

Vagy ha.fürdik a.fiam akkor mondogatja neki hogy.igyekezzen,ne hasznalja el az egész vizet. Es.sajnos ki vetelezik a fiammal. Még sok ilyen példát tudnék mondani,majd ha eszembe jut leírom. Nos,miért viselkedik így a ferjem,ha mar a kapcsolatunk elején tisztaban volt vele,hogy en nevelem.a.fiamat,es ha.én kellek neki akkor a fiamat.is el kell.fogadnia? Nekem ez már borzasztóan kelemetlen! Ra adasul a.fiam még csak 3éves. Esetleg valami tanács? Hogyan beszéljek erről a férjemmel?

Elore is koszonom a válaszokat!

2019. nov. 19. 10:45
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Van saját lakásom,csak ö nem akart oda költözni..
2019. nov. 19. 15:28
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha egyedül lennél, a lakhatásod meg lenne oldva. Gondold végig, meg tudnál-e élni, ill. lenne-e alkalmi segítséged a gyerekek körül, ha szükséges.

Ha igen, akkor szerintem költözz oda ideiglenesen azzal, hogy férjed, a magányában gondolkodjon el ezen a kapcsolaton. Ha úgy érzi, hogy fontos vagy neki, akkor változtasson. Ha nem tud vagy nem akar, akkor viszont vasárnapi apuka lesz belőle, és jövedelmének kb. 20%-ának búcsút inthet 18 éven át.

2019. nov. 19. 15:40
 33/55 anonim ***** válasza:
93%

Te kérdező, komolyan ilyen húgyagyú vagy??? Van saját lakásod, oda viheted a gyerekeidet.

Egy valamit mondhatok: ha azt akarod, hogy a nagyobbik gyereked szóba álljon veled 15-20 év múlva is, most az első dolgod lesz holnap, hogy szépen beadod a válópert.

A másik dolog, hogy te érzelmileg úgy vagy vak vagy, ahogy vagy. Egyik napról a másikra nem vetkőzik ki így magából valaki.

Legközelebb egyeztess minimum egy alkalommal pszcihológussal, mielőtt új kapcsolatba kezdesz, mert látod, milyen faxán beválasztottál most is.

2019. nov. 19. 16:22
 34/55 anonim ***** válasza:
98%

Mikor összeházasodtam a feleségemmel, neki már volt két kislánya, a kisebb 2 a nagyobb 8 éves volt. A kisebb most 27 éves. Soha nem lettem volna képes így bánni velük. Én mindig ugyanúgy szerettem őket, mint a feleségemmel közös lányunkat, olyan mintha a saját gyerekeim lennének, és én is olyan vagyok nekik, mint az igazi apjuk.

Ő csak egy gyerek, nem tehet róla hogy más az apja, emiatt nem szabadna megkülönbözetnie őt. Beszélj vele erről, mert a jövőben ebből nagyon komoly problémák lehetnek.

2019. nov. 19. 17:23
 35/55 anonim ***** válasza:
79%
Most már hiába vergődsz. Nem kellene három évente más-más férfitól gyerekeket potyogtatni. Meg mondjuk célszerű lenne olyan embertől teherbe esni, akit ismersz is valamennyire. A most 3 éves fiad 1 éves volt mikor elváltál, de már van egy új gyereked az új palidtól...
2019. nov. 19. 18:55
 36/55 anonim ***** válasza:
74%
Aztán csodálkozik majd xy évesen hogy 5 különböző férfitól 1-1 gyerekkel nem kell senkinek :D
2019. nov. 19. 20:45
 37/55 A kérdező kommentje:

Rohadtul vicces vagy utolso valaszolo!!!!!

Én egyáltalán nem potyogtatom a gyerekeket. Kef embertöl lett gyerekem akiket igazan szerettem és ennyi. Több gyerek nem is kéne.

Es nektek ehhez semmi kozotok!!!

Nem ez a szégyen!!!!

Az a szégyen amikor valaki szul 5-6 gyereket es utána eldobja öket mint egy sz@rt. Ja hogy attól már lassan qurva leszek mert 2 apatol van gyerekem??

2019. nov. 19. 20:54
 38/55 anonim ***** válasza:
86%

Elgondolkodtató, hogy két apától van két gyerek, ez tény. Nem qrva vagy te, hanem szellemileg sötét, mint az éjszaka és pocsék ember ismerő.

Valami előjel mindig van, olyan nincs, hogy nincs. Olyan már van, hogy valaki a) rossz emberismerő, b) a rózsaszín köd mindent beárnyékol.

Viszont ha azt akarod, hogy a nagyobbik gyereked ne utáljon 15-20 év múlva, mint a három napos száraz szart, még most állj ki érte, mert ha ez így folytatódik évekig.A másik, hogy eszméletlen sokat fog sérülni. Ne várd meg a tinikort, nem tudhatod, hogy egy ilyen ember mit fog kihozni belőle!

2019. nov. 19. 23:54
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ajánlom szeretettel végigolvasni, a kérdező kommentjeivel együtt, mert elég elgondolkodtatóak és itt is vannak hasonlóságok, csak a gyerekek kora és maga a konfliktus helyzet is.

Viszont addig minimum olvasd el, hogy a kérdező férje mit ért el a sok froclizással a saját, vér szerinti lányával.

2019. nov. 19. 23:57
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
A probléma nem ott van, hogy újra hàzasodtàl!!! Hisz jogodban áll boldognak lenni! De!!! A sorrend rossz volt, valamint a tempó talán kicsit gyors. Már nem az az idő van, mint régen, hogy "jàrogatunk", hàzasodunk és összeköltözünk. Előbb költözz össze, ismerd meg "lakva", figyelj, vàrj, jàrj jegyben és ha minden oké, szépen bànik a kisgyerekkel, akkor talán pár év múlva hozzá is mehetsz! Majd jöhet egy közös baba... Nagyon sajnálom a kisfiadat!
2019. nov. 20. 00:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!