Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem fogadja el az...

A férjem nem fogadja el az elöző kapcsolatomból született fiamat?!

Figyelt kérdés

Annyi lenne az egész törtenet,hogy.amikor.megismerkedtem a.mostani ferjemmel,akkor nekem mar.volt.egy fiam.

Ezt mar az elején meg.is.mondtam.neki,hogy van rgy gyerekem,tehát ha szeretne tölem valamit,akkor a gyerekemmel együtt kell elfogadjon.

De amióta.megszületett az első kozos gyerekünk,azóta eszre vettem,hogy a.fiamat állandóan szavakkal piszkálja. Pl ha a gyerek mondja hogy éhes,akkor úgy válaszol neki,hogy arra még várhatsz...

Vagy ha.fürdik a.fiam akkor mondogatja neki hogy.igyekezzen,ne hasznalja el az egész vizet. Es.sajnos ki vetelezik a fiammal. Még sok ilyen példát tudnék mondani,majd ha eszembe jut leírom. Nos,miért viselkedik így a ferjem,ha mar a kapcsolatunk elején tisztaban volt vele,hogy en nevelem.a.fiamat,es ha.én kellek neki akkor a fiamat.is el kell.fogadnia? Nekem ez már borzasztóan kelemetlen! Ra adasul a.fiam még csak 3éves. Esetleg valami tanács? Hogyan beszéljek erről a férjemmel?

Elore is koszonom a válaszokat!

2019. nov. 19. 10:45
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező 5. kommentje:

"Már szamtalanszor volt olyan,hogy szerencsetlen a ferjemnek mondta,hogy apa,de ő csak eltaszította magától."

Tovább nem is olvastam a válaszokat, kommenteket.

És te ennek az állatnak szültél egy gyereket???

Hát gratulálok!

Előbb kellett volna megismerned, kialakítani hármasban a közös élet szabályait, együtt élve élesben megfigyelned, hogy VALÓBAN elfogadja-e, szereti-e a te gyerekedet, majd csak EZ UTÁN szülni neki gyereket.

Most már nagyon beszűkültek a lehetőségeid... Ha egyedül maradnál, el tudnád tartani a két kisgyereket? Logisztikában tudnának segíteni a szüleid? Ha ezekre "nem" a válaszod, akkor mit tudsz tenni? Tűrni és végignézni, ahogyan a gyerekedet tönkre teszi?

Elbeszélgetni férjeddel lehet. Párterápiára menni lehet. Ilyen viselkedés után ugyan én kevés esélyt látok a változtatásra, de megpróbálni mindent érdemes.

2019. nov. 19. 11:36
 22/55 anonim ***** válasza:
92%

Akármennyire is hőbörögsz, ezt te toltad el, és ezen a helyzeten te nem is tudsz változtatni. A férjed nem szereti a gyerekedet, és a jelek szerint megtűrni is alig hajlandó. Ez nagyon gáz, tekintve, hogy tulajdonképpen ő nevelte csöpp kora óta, szóval nem egy már kialakuló személyiséget kell tolerálni, hanem vele van gyakorlatilag kezdetektől. Ő ilyen, nem kell neki más kölke. Ha esetleg nem ugrottál volna vele durr bele a házasságba, családalapításba kb azonnal, ahogy köszöntetek egymásnak, akkor lett volna rá idő és mód, hogy ez kijöjjön rajta. Ha az ember valamit akar, akkor meg tudja játszani magát, de nem sokáig. A valódi érzelmeket, személyiséget huzamosabb ideig nem lehet leplezni.

Feleslegesen bezsélnél vele, talán az működne, hogy ultimátumot adsz neki: vagy tisztességesen bánik a fiaddal, vagy elhagyod. Talán a saját gyerekhez ragaszkodik annyira, hogy megemberelje magát, legalább látszatilag, de előre borítékolhatod, hogy a fiad élete pokol lesz egy ilyen mostohával, mert soha nem fogja egyenlően kezelni a kettőt.

2019. nov. 19. 11:39
 23/55 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom a kialakult helyzetet, de itt te vagy az egyetlen felelős.. Ha eddig is ilyen volt a fiaddal amilyen, hogy a francba maradtál vele és szültél neki még egy gyereket is?
2019. nov. 19. 11:41
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

A fiad a szülésig pótlék volt, utána viszont van saját fia, akit tényleg szeret, így a másikra nincs szükség a család kép fenntartásához. Felháborodhatsz ezen, de sok férfi érez így, amint megismeri a valódi apai szeretetet, onnantól a hozott gyerek útban van.

Az, hogy te már az elején ezt mondogattad, semmit sem jelent, mert vagy akkor komolyan gondolta, de megváltozott azóta vagy eleve hazudott arról, hogy hozott gyerek nem akadály.

A nagy fiad érdekében csak annyit tehetsz, hogy valahogy biztosítod neki az érzelmi biztonságot. Ha a férjed ezt módszeresen rombolja, akkor nélküle kellene folytatnod, mert már most is nagyon aggasztó tünetei vannak annak, hogy később sokkal rosszabbul bánik a fiaddal.

2019. nov. 19. 11:44
 25/55 anonim ***** válasza:
92%

Nem kellett volna kvázi egy idegennek gyereket szülni. Meg kellett volna ismerni, együttélni egy jó darabig, mielőtt közös gyereket vállalatok. Ha a nagyobbik 3 éves, másik apától, akkor nem nehéz kiszámolni mennyi ideje lehetettek együtt az új pasival, mire gyereket vallaltatok.

Így most mindkét gyereket szivatod, akárhogy is döntesz.

Én úgy gondolom, hogy a nagyobbik gyereked lelki egészsége fontosabb, mint a pasi, úgyhogy kuka. Ne úgy nőjön fel, hogy megtűrt személy legyen a házban és érezze, hogy a tesója a fontos csak.

Nyílván így a másik gyereked is apa nélkül nő fel, gratula.

2019. nov. 19. 12:30
 26/55 anonim ***** válasza:
99%
Aki így viselkedik egy 3 éves (!) gyerekkel (akárkié is!), az nem való apának, szerintem. Nem csodálkoznék, ha a sajátjával se tudna később normális kapcsolatot kialakítani.
2019. nov. 19. 12:34
 27/55 anonim ***** válasza:
84%
Csak ne menj újra férjhez és ne szülj neki is gyereket . :D Sajnos jó úton haladsz e felé .
2019. nov. 19. 12:54
 28/55 anonim ***** válasza:
91%

Mi a kérdés kérdező? Nyilván a gyerekeid a legfontosabbak.

Ha a párod nem tudja elfogadni az egyiket, akkor rá kell adni a kabátot, költözzön el.

Egy életre megnyomorítod, tönkre teszed a gyereked ezzel, hogy hagyod, hogy így nőjjön fel. Ő is érezni fogja, hogyha nagyobb lesz, hogy mi a szitu.

2019. nov. 19. 13:37
 29/55 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer így nyilvánulna meg a gyerekemmel, biztos mondanám, hogy még egy ilyen megszólalás és munka után az ajtó előtt egy bőrönd várja majd és az a tény, hogy a távollétében zárcsere történt. És,hogy legközelebb keressen gyerek nélküli nőt, ha egyáltalán fog annak kelleni.
2019. nov. 19. 14:20
 30/55 A kérdező kommentje:

Tudjátok,itt az a gond,ha szólok neki még ő az ideges....

A másik gond pedig az,hogy en lakok nála.

De termeszetesen ezen tudnék valtoztatni,csak a pici gyerekemnek sem szeretnék mar rosszat. Nem szeretnem,ha ő is apa nélkül nőne fel. :/ es belátom,hogy mindennek én vagyok az oka.

Vagytam egy masodik picire,de azt hiszem.nagyon elsiettem

2019. nov. 19. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!