A férjem nem fogadja el az elöző kapcsolatomból született fiamat?!
Annyi lenne az egész törtenet,hogy.amikor.megismerkedtem a.mostani ferjemmel,akkor nekem mar.volt.egy fiam.
Ezt mar az elején meg.is.mondtam.neki,hogy van rgy gyerekem,tehát ha szeretne tölem valamit,akkor a gyerekemmel együtt kell elfogadjon.
De amióta.megszületett az első kozos gyerekünk,azóta eszre vettem,hogy a.fiamat állandóan szavakkal piszkálja. Pl ha a gyerek mondja hogy éhes,akkor úgy válaszol neki,hogy arra még várhatsz...
Vagy ha.fürdik a.fiam akkor mondogatja neki hogy.igyekezzen,ne hasznalja el az egész vizet. Es.sajnos ki vetelezik a fiammal. Még sok ilyen példát tudnék mondani,majd ha eszembe jut leírom. Nos,miért viselkedik így a ferjem,ha mar a kapcsolatunk elején tisztaban volt vele,hogy en nevelem.a.fiamat,es ha.én kellek neki akkor a fiamat.is el kell.fogadnia? Nekem ez már borzasztóan kelemetlen! Ra adasul a.fiam még csak 3éves. Esetleg valami tanács? Hogyan beszéljek erről a férjemmel?
Elore is koszonom a válaszokat!
Es akkor mi a probléma,hogy feleség vagyok? Szerettük egymást,es megkérte a kezemet,ezutan ossze koltoztunk. Mi ezzel a gond?,
Az elozo párom,vagyis a fiam apja egy alkoholista lett,fogalmam sincs mi válthatta ki belőle es folyamatosan bántalmazott. Nem vagyok oregasszony ezért úgy gondoltam,nekem is jar még a boldogság. De itt most nem is ez a lenyeg!!!! Ha én kellek neki,akkor a fiamat is fogadja el!!!!
Inkább megtűrte a fiadat addig, amíg meg nem érkezett a sajátja. Utána különbséget tesz és a "kakukkfióka" útban van, nem tekinti egyenlőnek a vér szerinti gyerekével. Nem kényszerítheted, hogy szeresse, elfogadja őt. A leírtak alapján nemhogy apja, nevelőapjaként sem akar viselkedni, csak kb hagyja veletek egy fedél alatt élni. Ebből a helyzetből csak akkor jöhettek ki jól, ha valami csoda folytán ő elkezdi megkedvelni a fiadat, de erre kevés esélyt látok.
A gyerek érdekében lépned kell valamit, de legalább annyit, hogy minden egyes alkalommal megvéded, mikor a férjed hátrébb sorolja a kisebb gyerekhez képest.
Azért érdekesek a válaszok. Ha mondjuk egy férfi írta volna ki a kérdést, hogy új feleséget hozott a házhoz, aki nem bírja az ő gyerekét, akkor már el lett volna itt mondva a nő mindenféle szemét gonosz mostohának. Akinek persze amúgy csak kötelességei vannak, de közben "a senkije" a gyereknek, szóval nyalja ki a seggét napi szinten, de egy minimális tiszteletet ne várjon.
Jó ez a kettős mérce itt.
Úgy értem, itt a kérdésben felvetett probléma terén viszont teljesen normális, hogy a pasi ignorálja a nő gyerekét, és érezteti is vele, ezzel semmi baj persze.
(16-os voltam)
Meg is szoktam mindig védeni a fiamat.
A kisebbik gyerekem mindig tejet szokott inni es amikor a 3 evesen is ker tejet a ferjemtol akkor azt mondja neki hogy nem kap mert kell a picinek. Ahhoz kepest h multkor is volt itthon 4 doboz tej... abból nem jut a fimnak???? Termeszetesen en akkoris adtam neki.
Egyebkent ez a problema azota van amiota megszuletett a kozos gyerekunk.. azt hozza kell tennem h elotte a ferjem szerette a fiamat!!!!!
"A kérdező kommentje:
Bezzeg a nőknek el kell fogadni másnak a gyerekeit..... mint ahogy elözöleg is említettem h ismerek oLyan csaladot.. ha a nő rosszul néz a férfinak a gyerekeire akkor mar kapja a sallereket... szanalmasak ezek a férfiak -.- (tisztelet a kivételeknek).."
Tippelek, kötelező volt 2 palinak is szülnöd, ugye?
És kötelező volt a 2. házasság is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!