Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti hogy osztoztok...

Srácok ti hogy osztoztok (anyagiak) a párotokkal ha elmentek nyaralni? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )

Figyelt kérdés

Egy lányismerősöm kilépett egy 9hónapos kapcsolatból( a saját és a srác bevallása szerint)azért mert a fiú ment nyaralni és a lányt nem tudta fizetni ezért a lány gyorsan összejött egy idősebb pasival aki már vitte is magával Siófokra.

Nekem van egy 2 hónapos kapcsolatom és nálunk is hasonló a szitu én dolgozok b.nőm még tanul és...maradjunk annyiba hogy alsó közép réteg beli.Szóval neki nem nagyon futja.Én a havi 110-ből szintén nem tudom neki fizetni (vagyis ha hosszú ideje együtt lennénk akkor számítva a dologra kigazdálkodom de ugye 2 hónap alatt ez nem megy)

És a mai lányokat ismerve nem lenne meglapő ha engem is elhagyna és ő is összejönne egy 40évessel aki elviszi nyaralni.(hiszen mint tudjuk a lányoknak a belső értékek a fontosak és le,sz.arják a pénzt)

Ő még nem tudja hogy megyek mert őszre volt tervezve de szabi ügyileg így jött össze a dolog.

-Szóval hogy vezessem fel neki hogy az ő részét én nem tudom állni?

Ti(fiúk)ezt hogy szoktátok megoldani?Nem az lenne a normális hogy minimum a szállás díját kifizeti a lány?(kaja cigi pija stb. annyira nem gáz azt fizetheti a fiú is)

Szóval angyjából ez nálatok hogy néz ki?Elmentek nyaralni és mi az amit ti fizettek és mi az amit a lány?

Kort és időt(mióta jártok) is írjatok légyszíves.Mert ugye ha már több éve ygütt vagytok az nem ugyanaz mint egy pár hónapos max egy éves kapcsolat.

ÉS MEGKÉRNÉM, SZÉPEN A HÖLGYEKET HOGY ŐK ERRE A KÉRDÉSRE NE ÍRJANAK VÁLASZT HOSZEN ŐK ÁLTALÁBAN MINDÍG KISZINEZIK A DOLGOKAT NEM AZT ÍRJÁK AMIT GONDOLNAK ÉS A VÉGÉN MÉG ODA LYUKADNÁNK KI HOGY ŐK FIZETIK A PASIJUKNAK A NYARALÁST MEG KÜLÖNBEN IS ŐK TARTJÁK EL A PSAIJUKAT.SZÓVAL TÉNYLEG SZÉPEN KÉREM HOGY NŐK NE!!!!!!!!

2010. júl. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Jó kérdés.
2010. júl. 18. 11:11
 52/56 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezek szerint(utolsó válasz)csak igazam van abban h minden nő a pénzre megy.Ha te műkörmös lányokat qrvának nevezel akkor...nézd csak meg h hány lánynak van műkörma.Akkor ezek szerint ők mind ribik?
2010. júl. 18. 11:47
 53/56 anonim ***** válasza:
83%

tudod azzal van a baj, hogy egy hülye p...a miatt általánosan leírod a női nemet, három és félmilliárd embert a földön?? most ezt hogy?

senkinek a véleményét nem hallgatod végig, az ellenvélemény a sz*r, és mindig igazad van.

nem volt szerencséd a lánnyal, ennyi. két hónap után igazán nem kell fizetned neki a nyaralást, ha nem állsz úgy anyagilag, ő a hülye, hogy nem dolgozik, akkor szedesse le a műkörmét tízezerért, és viszlát... nem hiszem, hogy ilyen nyafka kis p-ncikra van igényed, jó, hogy számít, hogy egy nő jól nézzen ki, de keressél az intelligensebb réteg között inkább valakit.

civilizált embernek el lehet mondani, figyelj én már lefoglaltam egy nyaralást mielőtt összejöttünk. sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy meghívjalak téged is. örülnék, ha tudnál jönni, ha esetleg lenne rá mód, hogy összedobjuk a pénzt, vagy gyere le egy éjszakát tudok fizetni (az is megoldás, nem??)

egy normális nő azt mondja igen, bulizz csak a haverokkal, én meg lejövök egy napra

vagy azt, hogy elmegyek én is dolgozni, és pár hónap múlva eltöltünk egy hétvégét valahol. na?

2010. júl. 18. 11:47
 54/56 A kérdező kommentje:

Hm.De szép is lenne ha így lehetne.

1olyan lányt ismerek aki most nyáron dolgozik 1 hónapot h legyen pénzze.

Kb 100 olyan lányt ismerek aki leejti h mi van.Majd a pasim úgy is állja alpon.

Igen vannak még rendes lányok.Kb 100ból 1.

A többi meg a palijára számít.

2010. júl. 18. 14:07
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kell minden csajt aki ide írt hazugnak nevezned plussz akkor a pasikat is? Most ha valaki úgy gondolkodja h igenis a pasi fizessen mindent itt is leírná mert ez a véleménye. Ha az embernek van egy jó párkapcsolata és szeretik egymást az anyagiak nem vita téma. Sose fordult meg a fejemben hogy ezen vitázzunk. Aki már kicsit is felnőtt gondolkodású, (amire a mai tizenévesek nem képesek) abban fel se merül ez az egész szitu. De te is tudtad előre hogy ez lesz, hogy megint rosszul választottál, de mégis vele vagy 2 hónapja. Nyilvánvaló,h nem szereted. Akkor mi itt a kérdés? Ne diszkóban ismerkedj, műkörmös miniszoknyás, agyonra szolizott csajokkal. Ennyi
2010. júl. 19. 09:02
 56/56 anonim ***** válasza:
45%
nah együtt vagytok még?
2010. júl. 23. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!