Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti hogy osztoztok...

Srácok ti hogy osztoztok (anyagiak) a párotokkal ha elmentek nyaralni? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )

Figyelt kérdés

Egy lányismerősöm kilépett egy 9hónapos kapcsolatból( a saját és a srác bevallása szerint)azért mert a fiú ment nyaralni és a lányt nem tudta fizetni ezért a lány gyorsan összejött egy idősebb pasival aki már vitte is magával Siófokra.

Nekem van egy 2 hónapos kapcsolatom és nálunk is hasonló a szitu én dolgozok b.nőm még tanul és...maradjunk annyiba hogy alsó közép réteg beli.Szóval neki nem nagyon futja.Én a havi 110-ből szintén nem tudom neki fizetni (vagyis ha hosszú ideje együtt lennénk akkor számítva a dologra kigazdálkodom de ugye 2 hónap alatt ez nem megy)

És a mai lányokat ismerve nem lenne meglapő ha engem is elhagyna és ő is összejönne egy 40évessel aki elviszi nyaralni.(hiszen mint tudjuk a lányoknak a belső értékek a fontosak és le,sz.arják a pénzt)

Ő még nem tudja hogy megyek mert őszre volt tervezve de szabi ügyileg így jött össze a dolog.

-Szóval hogy vezessem fel neki hogy az ő részét én nem tudom állni?

Ti(fiúk)ezt hogy szoktátok megoldani?Nem az lenne a normális hogy minimum a szállás díját kifizeti a lány?(kaja cigi pija stb. annyira nem gáz azt fizetheti a fiú is)

Szóval angyjából ez nálatok hogy néz ki?Elmentek nyaralni és mi az amit ti fizettek és mi az amit a lány?

Kort és időt(mióta jártok) is írjatok légyszíves.Mert ugye ha már több éve ygütt vagytok az nem ugyanaz mint egy pár hónapos max egy éves kapcsolat.

ÉS MEGKÉRNÉM, SZÉPEN A HÖLGYEKET HOGY ŐK ERRE A KÉRDÉSRE NE ÍRJANAK VÁLASZT HOSZEN ŐK ÁLTALÁBAN MINDÍG KISZINEZIK A DOLGOKAT NEM AZT ÍRJÁK AMIT GONDOLNAK ÉS A VÉGÉN MÉG ODA LYUKADNÁNK KI HOGY ŐK FIZETIK A PASIJUKNAK A NYARALÁST MEG KÜLÖNBEN IS ŐK TARTJÁK EL A PSAIJUKAT.SZÓVAL TÉNYLEG SZÉPEN KÉREM HOGY NŐK NE!!!!!!!!

2010. júl. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
96%

Barátnőm tudja, hogy a családom szinte napról napra él. Ha akarok valamit, arra nekem kell előteremteni a pénzt. Ő mondta nekem, hogy nem is hagyná h mindent én fizessek, még ha lenne pénzem sem. (az ő családja a miénkhez képest gazdag)

Ennél fogva úgy csináljuk, hogy ha megyünk valahova, összetesszük, hogy nekem ennyim van, ennyit szánok rá, neki annyi, annyit szán rá, összeadjuk, és olyan helyre megyünk, amit az összejött összeg kifut.

Mondhatni közös kasszánk van, pedig csak fél éve vagyunk együtt, és idősek sem vagyunk ... sőt.

19/F

2010. júl. 16. 21:10
 12/56 anonim ***** válasza:
71%

Szia, én lány vagyok, tudom, nem lánytól vársz választ, de azért írok. Nem írtad, hogy kikkel mész. Csak mert ha srácokkal vagy családdal, akkor ezt úgyis felvezetheted, hogy elmész velük kikapcsolódni, nyaralni. 2 hónapos ismeretség után szerintem ez nem gáz, meg amúgy sem. Gondolom már az elôtt le volt fixálva, hogy összejöttetek...

Ha feltétlen menni akar, nyíltan mondd meg neki a dolgot, hogy neki is bele kell adnia, mert nem volt idôd gyûjteni. Ha ezt nem érti meg és lelép, akkor jobb is, nem érdemelt meg téged. Ez lehet az elsô komoly dolog, amivel szembe kell néznetek a kapcsolatban. Kiderülhet mennyire megértô.

2010. júl. 16. 21:12
 13/56 anonim ***** válasza:
80%
Szintén lány vagyok bocsi! Tényleg nem kéne így általánosítanod. Te választasz plázacicákat, akkor meg ne panaszkodj! Vannak normális csajok is!Mi egy év után mentünk közös nyaralásra a párommal mert nyáron jöttünk össze. Nem volt kérdés, hogy nagyjából ugyanannyival szállunk be. Még a legelején egybe raktuk a pénzt így mindent abból fizettünk nem volt enyém-tiéd. Ha meg még nem keres akkor is eszébe kell jutnia, hogy már nem az ókorban élünk h a pasi vesz mindent. Persze az első pár randin még igen de utána, főleg egy nyaraláskor ez megváltozik. Mellesleg meg 2 hónap után az se gáz ha úgy döntöttök egyedül mész, hisz ez már hamarabb eltervezted.
2010. júl. 16. 21:16
 14/56 anonim ***** válasza:
82%

Lány vagyok, az egyik barátnőmmel voltam tavaly nyaralni.

A szállást és a buszt mindenki fizette magának.

A kajálásokat, múzeumok, szórakozást úgy osztottuk be, hogy egyszer ő fizetett, egyszer én. Ha ő fizette az ebéedet, én fizettem a hajókázást. Buliban is az egyik kört én álltam, a másikat ő. Az ajándékokat, cigit pedig mindenki fizette magának.

2010. júl. 16. 21:17
 15/56 anonim ***** válasza:
68%

Látod-látod vannak rendes lányok is. Csak ők párban élnek... :-)

31F

2010. júl. 16. 21:21
 16/56 anonim ***** válasza:
13%

Kb.2hete írtam ide ki egy kérdést h a Balatonon voltunk nyaralni és szinte minden csak egy kaoptafára készült 40-51éves palikkal volt és nem a sármos 40-50évesekkel.Egy dolgot tanulj meg a nők mindíg anyagi helyzet alapján választanak.Mik a fő szempontok a választásnál?

-Milyn kocsija van(ha nincs kocsi esélytelen h járjon veled)

-Mennyi pénze?

Van-e lakása(ha igen minden nőt megkap)

-Tudja-e fizetni?

_Kozmetikust

-Műkörmöst

-Fodrászt

-Szoláriumot

-Drága éttermeket

-Hétvégi bulikat valami eli helyen

-Cukrászdákat

-Mozit

-Kávét a plázába

-Visz-e Wellnessbe

-Nyaralni......

Nem tudom még mit feljtettem ki de biztos sok van még.

Szóval összegezve a dologkat nagy esélyed van arra h el leszel hagyva.Hiszen mint twe is írtad némi gúnnyal a nőket a személyiség és a belső értékek érdeklik....persze kb. 3%-ban de ha a fennt említett dolgokat tudod neki állni akkor nincs gond bármelyiket megkapod.

Remélem segítettem.

Ja igen én egyszer voltam lánnyal nyaralni és mindent én fizettem ő még ara sem volt képees h egy kólára meghívjon.Aztán a vége felé apadt a kassza és nem ment a luxuskodás aztán még neki állt feljebb hogy este miért nem megyünk ki a pastra a diszkóba.Nyaralásunk után szakítottunk is.De ha szétnézek a haveri körömben...hát ott is hasonló a felállás akinek van pénzze van csaj akinek nincs annak nem nagyon.Ja és igen akinek van és megy nyaralni ott a srác áll mindent.Ezt a nők elvárják.És ez a szomorú h idáig fajultak.

26/F

2010. júl. 16. 21:21
 17/56 anonim ***** válasza:
92%

21.12 vagyok. A párom ezt mondaná(megkérdeztem): "jöhetsz ha szeretnél, de ne haragudj, most szarul állok".

Lényegretörô.

2010. júl. 16. 21:22
 18/56 anonim ***** válasza:
76%

Színezi a feneked a wc-t! (csak hogy a moderátoroknak is megfeleljen!)

Miért kell minden csajt leírni?! Mi? Igaza van az elôtem írónak, meg kell nézni hogy kivel kezdesz!!!!!

Egyébként meg az elôzô pasimat hat évig nem csak én,hanem az egész családom tartotta el. Csak sajnos késôn jött meg az eszem. Ennyit a pasikról....

2010. júl. 16. 21:26
 19/56 A kérdező kommentje:

21:21.

Igen basszus én is hasonló dologkat látok és nekem is sok haverom állja a lánynak a nyaralását.

És tényleg a mai lányok...hát max el leszek hagyva egy gazdagért de ha megszakadok se tudom neki fizetni.

21:22.

nos én nem ismerlek nem vonom kétségbe a szavadat de haaz ismerősi körömből(elég nagy)valaki ezt mondaná a nőjének azonnal szakítás lenne a vége.

Na ezért írtam hogy csak fiúknak.Mit is ítram?Azt hogy az fog jönni a női válaszadóktól hogy őket ez nem érdekli meg hogy ők gfizetik a felét.Ha várok még fél órát kb. az lez hogy ők fizetik a pasiknak a nyaralást. :-)))))

Ja hozzáteszemm én sem ismerek olyanokat ahol ez felesbe menne.Ha fizeti a fiú akkor mennek ha nem tudja akkor max nem.

2010. júl. 16. 21:31
 20/56 anonim ***** válasza:
72%
21:21 szar neked. Valami van bennetek, hogy az idióta lányokat fogjátok ki. Megérdemled/megérdemlitek.
2010. júl. 16. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!