Srácok ti hogy osztoztok (anyagiak) a párotokkal ha elmentek nyaralni? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )
Egy lányismerősöm kilépett egy 9hónapos kapcsolatból( a saját és a srác bevallása szerint)azért mert a fiú ment nyaralni és a lányt nem tudta fizetni ezért a lány gyorsan összejött egy idősebb pasival aki már vitte is magával Siófokra.
Nekem van egy 2 hónapos kapcsolatom és nálunk is hasonló a szitu én dolgozok b.nőm még tanul és...maradjunk annyiba hogy alsó közép réteg beli.Szóval neki nem nagyon futja.Én a havi 110-ből szintén nem tudom neki fizetni (vagyis ha hosszú ideje együtt lennénk akkor számítva a dologra kigazdálkodom de ugye 2 hónap alatt ez nem megy)
És a mai lányokat ismerve nem lenne meglapő ha engem is elhagyna és ő is összejönne egy 40évessel aki elviszi nyaralni.(hiszen mint tudjuk a lányoknak a belső értékek a fontosak és le,sz.arják a pénzt)
Ő még nem tudja hogy megyek mert őszre volt tervezve de szabi ügyileg így jött össze a dolog.
-Szóval hogy vezessem fel neki hogy az ő részét én nem tudom állni?
Ti(fiúk)ezt hogy szoktátok megoldani?Nem az lenne a normális hogy minimum a szállás díját kifizeti a lány?(kaja cigi pija stb. annyira nem gáz azt fizetheti a fiú is)
Szóval angyjából ez nálatok hogy néz ki?Elmentek nyaralni és mi az amit ti fizettek és mi az amit a lány?
Kort és időt(mióta jártok) is írjatok légyszíves.Mert ugye ha már több éve ygütt vagytok az nem ugyanaz mint egy pár hónapos max egy éves kapcsolat.
ÉS MEGKÉRNÉM, SZÉPEN A HÖLGYEKET HOGY ŐK ERRE A KÉRDÉSRE NE ÍRJANAK VÁLASZT HOSZEN ŐK ÁLTALÁBAN MINDÍG KISZINEZIK A DOLGOKAT NEM AZT ÍRJÁK AMIT GONDOLNAK ÉS A VÉGÉN MÉG ODA LYUKADNÁNK KI HOGY ŐK FIZETIK A PASIJUKNAK A NYARALÁST MEG KÜLÖNBEN IS ŐK TARTJÁK EL A PSAIJUKAT.SZÓVAL TÉNYLEG SZÉPEN KÉREM HOGY NŐK NE!!!!!!!!
Szia!
Lány vagyok, elolvastam a kommentjeidet, eléggé gusztustalanul állsz a lányokhoz. A te dolgod, de szerintem ne is várj többet. Mert nem is érdemelsz. Viszont a nődet kicsit állcsúcson rúgtam volna a helyedben.
És hidd el, nem minden lány/nő ilyen. Szerinted a férjem el vett volna feleségül, szül(het)tem volna neki gyereket, ha ilyen lennék? Hidd el, nem! Nem mindenki olyan hülye f@sz mint te, hogy nem tud nőt választani.
Ha meg az ilyeneket választod, akkor meg is érdemled! Ez eszedbe sem jutott, ugye?
Milyeneket választok???????
Lányok ne nevettessétek már ki magatokat.
Itt álszenteskedtek aztán ha egy pasinak aki tetrszik nektek nincs kocsija szóba sem álltok vele.
Nem kell a mellé duma tudom hogy ez alapvető hogy a pasinak min. kocsija legyen meg vegyen nektek ezt az vigyen el ide meg oda.
Láttam már pár év alatt h ha v.melyik fiú sétálni vitte el a lányt onnantól már bukós is volt a dolog de ha kocsival mentek mondjuk cukrászdába akkor azonnal össze is jöttek.Szóval tényleg nem kell a sok álszent duma.
18:31 vagyok!
Már megbocsáss, de jó lenne ha nem írnál hülyeségeket!
Az én páromnak nincs autója, lakása, semmije sem. Jó lenne, ha nem általánosítanál, mert nagyon sok lányt/nőt bántasz meg, akik egyáltalán nem ilyenek. Miért nem tudod elfogadni ezt? Mert te csak ribikkel jöttél össze, akiknek te nem vagy fontos, csak a pénzed? Képzeld az én párom egyáltalán nincs eleresztve anyagilag, én sem, de attól még imádom, szerelmes vagyok belé! A pénz nem minden, hidd már el! Legalábbis van akinél nem az a lényeg!
Hahó.Én pont azt mondom hogy nem a pénz a lényeg.De ezt el kéne magyarázni a nőtársaidnak is akik képesek azért összejönni egy pasival mert jó kocsija van meg sok pénzze.Meg mint fennt is említettem kilépni egy kapcsolatból és összejönni egy faszival aki elvisz nyaralni.
Lányok ébredjetek már fel.
Beszéltek itt a szerelemről meg az érzelmekről aztán ti használjátok ki a fiúkat.Akinek több pénze van azzal vagytok.
Nekünk pont ilyen sétálgatás volt az első, egy teát ittunk mert hideg volt. Találkozgattunk még párszor és működik onnantól. Van benne valami, hogy normális lányt kell kifogni.
07.16. 21:10 voltam
TE TÉNYLEG EGY KIB....OTT BAROM VAGY! FÖLSZEDSZ VALAMI IGNORÁNS, SZAKADT MŰKÖRMÖS-SZOLIS K....ÁT, GRATULÁLOK EZ A TE SZÍNVONALADAT MUTATJA, A BARÁTNŐDNEK FONTOSABB A MŰKÖRME, MINT HOGY VELED NYARALJON LOL
szóval felszedsz valami szakadár lotyót, ABBÓL LESZŰRÖD, HOGY MILYEN AZ EGÉSZ NŐI NEM,
AKKOR MIÉRT NEM LESZEL INKÁBB HOMOKOS, HM?????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!