Srácok ti hogy osztoztok (anyagiak) a párotokkal ha elmentek nyaralni? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )
Egy lányismerősöm kilépett egy 9hónapos kapcsolatból( a saját és a srác bevallása szerint)azért mert a fiú ment nyaralni és a lányt nem tudta fizetni ezért a lány gyorsan összejött egy idősebb pasival aki már vitte is magával Siófokra.
Nekem van egy 2 hónapos kapcsolatom és nálunk is hasonló a szitu én dolgozok b.nőm még tanul és...maradjunk annyiba hogy alsó közép réteg beli.Szóval neki nem nagyon futja.Én a havi 110-ből szintén nem tudom neki fizetni (vagyis ha hosszú ideje együtt lennénk akkor számítva a dologra kigazdálkodom de ugye 2 hónap alatt ez nem megy)
És a mai lányokat ismerve nem lenne meglapő ha engem is elhagyna és ő is összejönne egy 40évessel aki elviszi nyaralni.(hiszen mint tudjuk a lányoknak a belső értékek a fontosak és le,sz.arják a pénzt)
Ő még nem tudja hogy megyek mert őszre volt tervezve de szabi ügyileg így jött össze a dolog.
-Szóval hogy vezessem fel neki hogy az ő részét én nem tudom állni?
Ti(fiúk)ezt hogy szoktátok megoldani?Nem az lenne a normális hogy minimum a szállás díját kifizeti a lány?(kaja cigi pija stb. annyira nem gáz azt fizetheti a fiú is)
Szóval angyjából ez nálatok hogy néz ki?Elmentek nyaralni és mi az amit ti fizettek és mi az amit a lány?
Kort és időt(mióta jártok) is írjatok légyszíves.Mert ugye ha már több éve ygütt vagytok az nem ugyanaz mint egy pár hónapos max egy éves kapcsolat.
ÉS MEGKÉRNÉM, SZÉPEN A HÖLGYEKET HOGY ŐK ERRE A KÉRDÉSRE NE ÍRJANAK VÁLASZT HOSZEN ŐK ÁLTALÁBAN MINDÍG KISZINEZIK A DOLGOKAT NEM AZT ÍRJÁK AMIT GONDOLNAK ÉS A VÉGÉN MÉG ODA LYUKADNÁNK KI HOGY ŐK FIZETIK A PASIJUKNAK A NYARALÁST MEG KÜLÖNBEN IS ŐK TARTJÁK EL A PSAIJUKAT.SZÓVAL TÉNYLEG SZÉPEN KÉREM HOGY NŐK NE!!!!!!!!
Köszönöm a válaszokat.
Most jöttünk meg a strandról(vagyis én ő ott maradt).Gondoltam kiviszem meghívom erre arra aztán fölvázolom neki hogy mi a szitu.
következő mondatokkal kezdtem.(nem bizos h szó szerint idézem)
"Jó lenne elmenni nyaralni én már ki és néztem hogy hová.
-(ő)Hú hát igen az tényleg jó lenne.Na és hová nézted.
Mondtam neki a helyet.
Mire ő.Hú az tök jó biztos sok ott a buli meg szép helyen van.
Én:El tudnál jönni te is?Szeretnék veled lenni.
Ő:Persze eltud hiszen van szabadideje.
Hú hát akkor az nagyon jó lenne mert nem szeretnék nélküled menni.Kb. mennyi pénzed van most neked hogy bele tudj te is szállni a dologokba?
Ő:Hát nekem most nem nagyon van pénzem csak kb.10ezer Ft-om de már keddre be vok jlentve fodrászhoz meg a műkörmömet is le kell szedetni.
Szóval akkor nincs semmid?
Ő:Hát sajna nincs mert idén annyit vaciláltam hogy már ahová mehettem volna nyárra dolgozni azt is lekéstem.
Hú csak mert az a szitu hogy én x.y.z-vel megyek és mi már lefoglaltuk a szállást de ha lenne úgy lóvéd(legalább csak a szállásra)akkor még neked is lenne hely.De így most nem tudom hogy mit csináljak.Mert nem szeretnék nélküled menni viszont ezt nagyon vártam ide én már régen szerettem volna eljutni.
Ő:És akkor most ezt te mégis hogy gondolod te nyaralgatsz nélkülem én meg addig itthon kuksolok a szobában egyedül a nagy melegben???
Nem tudom valamit jó lenne kitalálni.
Ő-Nem tudsz kérni x-től(egy gazdag haverom aki mutogatja is hogy ő lóvés és a nőjének ő fizet mindent a nyaraláson)és majd apránként megadjuk neki?(megadjuk?????te nem is dologzol max.én adom meg nem mi)
Hát bocsi de én nem szeretném magam hitelbe verni meg az nekem olyan cink lenne(azért aránylag én is tartom magam van gerincem)
Továbbiakat nem írom szóval hiszti lett a vége majd összeveszés és én hazajöttem ő meg ott maradt.Jó konkrétan a szakítást senki nem mondta ki de azért álljunk már meg.Most is kimentünk a strandra és a kaszánál olyan stabilan fogta a kezem h meg se kérdezte h fizesse-e a jegyét.Mikor bementünk neki egyből fagyi kellett délbe meg pizza meg hátmasszás...ja persze ezeket mind az én kontómra.
Azon válaszadóknak írnám akik azt mo9ndták hogy mondhatnak ők nekem bármit úgy sem hiszek nekik.
Persze hogy nem hisz ez a kérdés fiúknak szólt és nem nőknek.Mielőtt megfogalmaztam a kérdést már tudtam hogy ha nők fognak ideírni akkor ők úgy is azt írják....azt amit ebben az esetben írni kell.hogy persze ők csak felesbe sőt bele sem mennének abba hogy a pasi fizessen mindent.Képesek lennének akár össze is veszni a fiúval csak hogy ne a srác fizessen mindent hanem a lány is álljon valamit.
Gyerekek kiskoromban nagyon szerettem Andersen meséit de ő már meghalt én meg közben felnőttem.Már nem hiszek a mesékben.
Ja azt is írtam hogy ilyen hozzászólások is lesznek a nőktől hogy ők tartják el a pasit.Meg is lettek.Ebben sem tévedtem.Ja azt még hozzátenném hogy SOHA de SOHA nem volt olyan barátnőm akitől valaha is kaptam volna valamit akár egy pohár ásványvizet sem.De a haverjaimnak sem nagyon.Akár mikor mentünk szórakozni vagy bárhová én fizessem a belépőt az italt az ételt meg mindent.
Szóval összegezve a dolgokat jött sok válasz sok női válasz.Fiúk talán 4-5-en írtak ebből páran csak arra adtak tanácsot hogy hogy kéne felvezessem a mondandómat egy valaki pedig konkrétan leírta azt hogy a nők azokat elvárják h mindent a pasi fizessen ők meg csak élvezik az ingyen dolgokat.Szóval ez idáig eléggé elbizonytalanító.Persze a lányok....a lányok ők leírták h így kell meg úgy kell meg így van meg úgy van.
Lányok engem át tudtok verni de magatokat sosem.Lehet ide írogatni a szépen hangzó dolgokat....de szerintem ez nálatok sem így működik.Megnézném aza rcotokat amikor elmentek valahová és mondja nektek a srác h na jó akkor tegyük össze vagy én már elfogytam anyagilag most te állod a számlát......gondolom ő lenne a sóher pali és............
Költöttetek ti már vala ha is egy forintot a barátotokra?????
JAJJ BOCS EZ MEGINT NEM NEKTEK SZÓL.INKÁBB A FIÚKNAK RÁTOK KÖLTÖTT MÁR VALAHA IS A BARÁTNŐTÖK AKÁR 20 FT-OT IS?
Az a baj hogy ezt mindenki csak mondja.
Végül is igen biztos léteznek még.De azt hogy hol senki sem tudja.
szia!
Ahogy látom jól felhúztad magad,nem is csodálkozom!
Elmondom a mi sztorinkat.
Mikor összejöttünk a párommal (ma már a férjem) nagyon jól tudtam,h nem áll jól anyagilag,nem is titkolta. Ha nekem volt pénzem én fizettem,ha neki ő fizetett. 1-2 apróságon kívül nem vettünk egymásnak semmit,de nem is a tárgyak és az anyagiak a fontosak. Sok pasi a kapcsolatok elején a pénzzel próbál férfiasabbnak látszani,mint pl a bátyám. Ahogy összejön egy nővel,egyből étterem,mozi,strand,nyaralás,ékszerek stb. Aztán jön a rinya,h nincs pénz,a csaj egy kólát nem fizet,stb. Én úgy gondolom megérdemli. Nem szabad elkényeztetni a lányokat,mert hozzászoknak,és természetesnek veszik. Sajnos rengeteg lánynak vannak elvárásai anyagi téren. Amíg fiatalok és szépek el tudják tartatni magukat,de aztán... Velem szóba sem állt volna a férjem,ha ilyen lettem volna. Tök jogos a felháborodásod! Sztem olyan lányt keress,aki dolgozik ( akár diák munka) mert jobban megbecsüli a pénzt. Kellemes nyaralást!
Ne haragudj,de volt egy illető,aki leírta(fiú illető),hogy ők felesben szoktak fizetni,vagy együtt gyűjtögetnek.
Egyébként az ilyet dobd ki a fenéba,a francnak sem kell. Keres normális csajt.Mert igenis létezik. Olyan,aki nem várja el másoktól.És igen,meghívja a barátját,kedveskedik neki néha valamivel.Ez azért alap dolog,nem csak a férfiembernek kell kedveskednie.
Egyébkáént volt egy ismerősöm,aki teljes mértékben a csajával tartatta el magát. A csaj belezúgott,és észre se vette,hogy mindent ő fizet a srácnak,a kajáját,a piát, vonatjegy,akármi,mindent csak ő.Az a köcsög meg persze lenyúlta rendesen.Vagyis sajnos még mindig lenyúlja,mert a csajnak nincs annyi esze,hogy dobja...
15:38 Mondta el frappánsan a lényeget.
Manapság ha elviszel egy lányt randizni és ha mondjuk csdak sétálni viszed esélyed sincs arra hogy legközelebb szóba álljon veled.
Nem nem a bátyáddal van a hiba.A lányok ezeket elvárják.Ha ezeket nem kapják meg akkor hanyagolnak és addig mennek tovább amíg nem találnak olyan pasit aki ezeket állja neki.
A 18éves srácnak pedig csak annyit üzennék hogy dolozz le napi 12órákat a dög melegbe vagy télen a fagyba és majd utána oszd itt az eszet a filléreskedésről.Csak megsúgom neked hogy igen filléres vagyok mert nem tudom neki állni a:
10nap 4500Ft/Fő/éj.
Szóval ez idáig csak 45 ezer +kaja pia cigi buli stb apró költenivalók 1 nyaraláson.Szóval igen filléres vagyok mert nincs 100ezer Ft-om smit a páromra tudnék költeni.De gondolom neked 18évesen biztos van.De ha visdszaolvasod te is ugyanazt mondod mint én te veszel neki ezt azt és ő ezért cserébe veled van és szeret(?)téged.
Most akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!