Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti hogy osztoztok...

Srácok ti hogy osztoztok (anyagiak) a párotokkal ha elmentek nyaralni? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )

Figyelt kérdés

Egy lányismerősöm kilépett egy 9hónapos kapcsolatból( a saját és a srác bevallása szerint)azért mert a fiú ment nyaralni és a lányt nem tudta fizetni ezért a lány gyorsan összejött egy idősebb pasival aki már vitte is magával Siófokra.

Nekem van egy 2 hónapos kapcsolatom és nálunk is hasonló a szitu én dolgozok b.nőm még tanul és...maradjunk annyiba hogy alsó közép réteg beli.Szóval neki nem nagyon futja.Én a havi 110-ből szintén nem tudom neki fizetni (vagyis ha hosszú ideje együtt lennénk akkor számítva a dologra kigazdálkodom de ugye 2 hónap alatt ez nem megy)

És a mai lányokat ismerve nem lenne meglapő ha engem is elhagyna és ő is összejönne egy 40évessel aki elviszi nyaralni.(hiszen mint tudjuk a lányoknak a belső értékek a fontosak és le,sz.arják a pénzt)

Ő még nem tudja hogy megyek mert őszre volt tervezve de szabi ügyileg így jött össze a dolog.

-Szóval hogy vezessem fel neki hogy az ő részét én nem tudom állni?

Ti(fiúk)ezt hogy szoktátok megoldani?Nem az lenne a normális hogy minimum a szállás díját kifizeti a lány?(kaja cigi pija stb. annyira nem gáz azt fizetheti a fiú is)

Szóval angyjából ez nálatok hogy néz ki?Elmentek nyaralni és mi az amit ti fizettek és mi az amit a lány?

Kort és időt(mióta jártok) is írjatok légyszíves.Mert ugye ha már több éve ygütt vagytok az nem ugyanaz mint egy pár hónapos max egy éves kapcsolat.

ÉS MEGKÉRNÉM, SZÉPEN A HÖLGYEKET HOGY ŐK ERRE A KÉRDÉSRE NE ÍRJANAK VÁLASZT HOSZEN ŐK ÁLTALÁBAN MINDÍG KISZINEZIK A DOLGOKAT NEM AZT ÍRJÁK AMIT GONDOLNAK ÉS A VÉGÉN MÉG ODA LYUKADNÁNK KI HOGY ŐK FIZETIK A PASIJUKNAK A NYARALÁST MEG KÜLÖNBEN IS ŐK TARTJÁK EL A PSAIJUKAT.SZÓVAL TÉNYLEG SZÉPEN KÉREM HOGY NŐK NE!!!!!!!!

2010. júl. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
75%

Lány vagyok, de azért válaszolok.

Én a helyedben azt mondanám? szeretnék elmenni nyaralni pár napra és szeretnék veled lenni. Mivel nem tudom neked mekkora anyagi kereted lenne rá és nem akarlak erőn felüli kiadásra kötelezni, együtt válasszunk úticélt/szállást, hogy neked is beleférjen.

Persze ez csak akkor jó, ha nincs még lefoglalva a szállás.

2010. júl. 16. 21:32
 22/56 A kérdező kommentje:

21:16

Mint írtam havi 110-et keresek szernted van esélyem a plázacicáknál?Ugye ezt te sem gondolod komolyan.

Sőt aki elhagyta a párját az sem volt plázacica.

Én a hétköznapi átlagos lányokra szoktam hajtani.De ott is komoly igények vannak.Elhiheted.

2010. júl. 16. 21:35
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Én ha pasi lennék ezt mondanám:

Figyelj kicsim!Elszeretnék menni nyaralni.Jó lenne ha velem jönnél de te is tudod h nem keresek annyit hogy neked is fizessem a részed.Már le van foglalva a szállás.Ha te is akarsz jönni akkor be kéne szállnod a költségekbe.Remélem megérted.(Szeretlek és) jó lenne ha találnánk megoldást erre.

Tudom h nyálasan hangzik de így nem bántod meg de ha igen akkor meg menjen a ....

2010. júl. 16. 22:20
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van, én vagyok a lány, csak suli mellett én dolgozom rendesen, és én fizetek mindent,mert ő is sulis még :) Szóval nekem nem fontos, hogy meghívjanak mindenre. :P
2010. júl. 16. 22:27
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz amúgy? Pesten?
2010. júl. 16. 23:10
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
21:16-vok. Jó akkor lehet hogy nem teljesen azok de tuti hogy vmi olyasmi fenékrázós liba volt. De amúgy felesleges is akár 100 embernek is leírni,hogy az ő bnőjük nem ilyen, hisz te csak azt az egyet emeled ki akinek még ilyen tapasztalata volt, a többi nem is érdekel. Nyugtázod, h nah ő is úgy gondolja és ennyi,másnak nem is hiszel. Igenis vannak olyan lányok akiknek van önbecsülésük. Ha meg a pasi hagyja hogy kihasználják az olyan csajok akkor meg az ő problémája, tegyen ellene! Egy kapcsolat 2 emberen múlik, ugyanúgy az anyagiak is.
2010. júl. 16. 23:32
 27/56 anonim ***** válasza:
82%

tee, neked annyira mindegy, úgysem hallgatsz meg senkit. nekem volt már élősködő pasim (egyetemre járt) és mindent én fizettem, gondolom nem volt ciki :D

nehogymár azt hidd, hogy csak a nők élősködnek.

szerintem attól függ, hogy mennyire komoly a kapcsolat és ki keres többet, ennek arányaiban kell fizetni, ha én 500eurót keresek a pasim meg 5000-et, nem várhatja el, hogy felesbe fizessünk csak mert ő Tahitire akar menni...érted.

de húszévesen 2hónapos "kapcsolatba" meg ne nagyon erőltedsd meg magad :D kivée, ha hosszútávra kell a lány. mondd meg neki hogy menjen le balcsira 1 napra vagy 2 napra. amúgyis tök olcsó....

nagyon ciki siófokért otthagyni valakit, legalább akkor az Adriáig vitték volna hahaha... milyen tinilányoknál lehet siófokkal bevágódni ???? hi-hi-hi-hi bzmg veszek egy vonatjegyet vagy bérelek egy kocsit és lemegyek, nem? ehhez aztán nem kell gazdag pasi :D:D:D:D

28/L

2010. júl. 17. 07:50
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Ez nálunk úgy működik,hogy mindent felesbe fizetünk nyaraláskor.

Áprilisba jöttünk össze,így mi se voltunk túl régiek,amikor elmentünk nyralni,de fel se merült,hogy csak egy ember fizessen. Soha nem volt elvárás,soha nem volt kérve semmi. Akkor azon a nyáron mindketten megoldottuk a pénzt,ahogy tudtuk(diákok vagyunk). Azóta már eltelt 2 év...Együtt élünk,de soha nem merült fel,hogy mindent én fizessek. Minden,ami létezik közösbe megy.Egyszer neki van pénze,ő fizeti a csekkeket,kaját,egyszer nekem,és akkor én fizetem. A nyaralást marha egyszerűen oldottuk meg. Amikor bejöttek az új 200-asok,elkezdtük őket gyűjteni. Nem megterhelő senki pénztárcájának,ha van egy 200-asa,és azt kiteszi egy dobozba. Össze is jött a hónapok alatt egy nyaralásra való. Abból fizetjük a szállás,a kaját meg egyebeket ahogyan szoktuk,közösben.

Válogasd meg a barátnőidet,máshogyan nem megy. Aki képes 2 hónap után ilyenért elhagyni,az menjen csak...

De pl én voltam már barátnőmékkel családi nyaraláson. Ők fizettek lényegében mindent,nem is engedték volna nekem,hogy én fizessek. Kellemetlen volt,annyit tudtam,hogy néha egy-egy apróságra meghívtam őket. De látszott mindenkin,hogy nem érdekli őket,hiszen ők hívtak,és örültek,hogy ott voltam.Viszont örültek,ha én valami aprósággal viszonoztam. Nem pénzesek egyébként,alsó középosztálybeliek leginkább

2010. júl. 17. 08:23
 29/56 anonim válasza:
100%

Helyzettől függ. Ha nem tudja fizetni, akkor nem tudja fizetni. Akkor inkább én se mennék sehova, lennék vele együtt otthon, nála, vagy nálam. Ha ez neki nem elég, akkor mehet a 40 évessel. De ha elmész, és otthon hagyod, akkor az biztos, hogy nem lesz jó pont :D

29/fiú

2010. júl. 17. 08:43
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kell kertelni. Mond meg neki egyensen és kész. Vagy nem vagytok elég felnôttek az ôszinteséghez? Szerintem az egyenesség a legjobb út. Ha meg ezért elhagy...akkor amúgy sem maradtatok volna sokáig együtt.

28L

2010. júl. 17. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!