Mennyire tartod magad jóindulatúnak? Akár a családtagjaiddal, akár idegenekkel szemben.
a csaltdágjaimmal meg a barátaimmal szerintem eléggé rendbe vagyunk de ha egy ismeretlen szól be valami dúrvát akkor van hogy nekimegyek akár időssebb fiúknak is ilyen sajna volt több is xD de van hogy direkt belegázolok valaki lelkébe bevalomm baromira szemét vagyok ez van :D
15/L
Nagyon szeretem a családom, bármit megadnák nekik. Sajnos azonban sokszor azon veszem észre magam, hogy egyes dolgokat nem szívesen kölcsönzök nekik, pedig okom nincs rá. Olyankor aztán belegondolok, hogy mimindent köszönhetek nekik és elmúlik a hezitálásom.
Az idegenekkel szemben változó. Ha barátságosan viselkedik, akkor én is jóindulatú vagyok vele szembe, ha azonban nagyképűsködik akkor nem tudok vele kedves lenni.
abszolút nem vagyok jó indulatú:D
olyan vagyok mint Yagami Light:D
már próbáltam változtatni magamon...eddig nem sok sikerrel.
Hááát, nagyon kedvfüggő. Nagyobb százalékban az vagyok, idegenekkel is addig, amíg nem akarnak lóvét kicsalni tőlem.
Rengetegszer segítettem, kiszakadt egy nőnek múltkor a szatyra a mozgólépcsőn, ma elkaptam egy lányt a villamoson, mert dőlt el, így jó vagyok. :D
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!