Szerintetek is hülyén választott?
Van egy ismerősöm és most született egy kislánya,kérdezte mien nevet adjon a kislánynak mondom valami régieset vagy legalábbis ne a divatnév többségéből erre ezt a nevet választotta:Zoé
Ez szerintetek régies?? Mondtam neki hogy szép de lehet hogy a Marika szebb lett volna
erre azt mondja nekem hogy azt utálná mire nagy lenne.
Ti hogy vagytok vele?
-"Nem azt kértem hurrogjatok le,én csak véleményt kértem és ekfogadom hogy nektek tetszik ez
a név."
-"Szerintetek is hülyén választott?"
-"Van egy ismerősöm és most született egy kislánya,kérdezte mien nevet adjon a kislánynak mondom valami régieset vagy legalábbis ne a divatnév többségéből erre ezt a nevet választotta:Zoé "
Ezek után csodálkozol, hogy valaki lehurrog?
Na mostmár elég most irtam hogy meg lehetne mondani normálisan is!!
De látszik az oldal is lehet olyan oldalt kéne választani ahol megmondják a véleményt,
de nem csinálnak műsort hogy nem birom az ilyen embereket és a többi.
Felfogtam hogy nektek ez tetszik de irtó bunkók vagytok.
Én meg az ilyen embereket utálom.
Na sziasztok nem hiszem hogy írok ha jön új válasz ESETLEG ha nem hurrog le
Te teljesen bolond vagy.
Farkas Piroska? Te örülnél ha téged így hívnának????
Mit szólsz bele? Foglalkozz a saját dolgoddal!
Na most aztán nagyon félünk :)
A többség (szinte mindenki) véleménye egybehangzó.
Ilyen kérdés után ne csodálkozz ha ilyen válaszok érkeznek.
Ha meg nem tetszik nem kell ide jönni erre az oldalra.
De ha ezt így elmondod az ismerősödnek is, szerintem hozzá se kell többször menned. Na csá
Most meg mit pattogsz?Először is te ütötted bele az orrod olyan dologba,amihez semmi közöd.
Másodszor a "barátnőd" tudtán kívül kiírsz egy tapintatlan kérdést,melyben közlöd a gyermek vezetéknevét.Szép kis barátnő lehetsz.Ízléstelen így intézkedni a "barátnőd" háta mögött.Tőlem megsértődhetsz,de ez olyan "magadnak csináltad" ügy.
Nem kedves utolsó!!
Ez csak egy véleménymegnyilvánitás volt.
Én nem mondtam neki azt hogy márpedig ezt adod csak kikérte a véleményem nekem ez volt.
Jó efogadom ezt adta a barátnőm a kislányának én csak megkérdeztem hogy nektek tetszik-e!
Nekem nem,ez is egy vélemény ezzel nem parancsoltam.
Sajnálom hogy hölyén fogalmaztam a kérdést de ha kell újra leirom és ugy más lesz
Na szóval kérdezte ismerősöm mien nevet adjon a kislányának,mondtam neki szerintem szépek a régebbi nevek.
Erre ő Zoét választott nekem nem tetszik.De lehet neki meg igen. Szerintetek?
"Erre ő Zoét választott nekem nem tetszik.De lehet neki meg igen. Szerintetek?"
Valószínűleg neki tetszik,ha ezt adta a gyermekének.
Azt hiszem még mindig nem sikerült ezt megfogalmazni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!