Szerintetek is hülyén választott?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm és most született egy kislánya,kérdezte mien nevet adjon a kislánynak mondom valami régieset vagy legalábbis ne a divatnév többségéből erre ezt a nevet választotta:Zoé
Ez szerintetek régies?? Mondtam neki hogy szép de lehet hogy a Marika szebb lett volna
erre azt mondja nekem hogy azt utálná mire nagy lenne.
Ti hogy vagytok vele?
2010. júl. 15. 14:50
1/64 A kérdező kommentje:
Vezetéknéhez meg még egy kicsit sem passzol
2010. júl. 15. 14:51
2/64 anonim válasza:
Szerintem az ő dolga, hogy milyen nevet ad a lányának. És a Zoé valóban jobb, mint mondjuk a Marika.
3/64 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a régies nevek, a Marika meg öregasszonyos, akárki akármit mond, azonnal egy Marika néni nevű öregasszony ugrik be, kb. minden másodikat így hívnak. Nekem a Zoé tetszik.
4/64 A kérdező kommentje:
Farkas Zoé
2010. júl. 15. 14:53
5/64 anonim válasza:
Hát ha én Marika lennék tuti megváltoztatnám a nevem. A Zoé am nekem tetszik. Olyan kis aranyos.
6/64 anonim válasza:
Szerintem meg nem hangzik hülyén együtt. Sőt, nekem tetszik.
7/64 anonim válasza:
szerintem a farkas marika is elég érdekesen hangzik. nekem a zoé jobban tetszik.amugy egyetértek az első válaszolóval!
8/64 anonim válasza:
nem másodikat akartam írni xD de az elsővel is egyet értek!
9/64 anonim válasza:
A Zoé név jelentése: élet! Nekem e miatt már nagyon régen tetszik. A vezetéknévhez tényleg nem igazán passzol, de nem is vészes.
Ha egyszer lányom lesz, így fogják hívni. A második neve Aurora lesz:D.
10/64 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépen hangzik a Farkas Zoé!
egéybként pedi az ő gyereke, az ő döntése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!