Mit tennétek a helyembe ha kiderülne a párotokról, hogy a közös baráti társaságból választott szeretőt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:34
4/17 anonim válasza:
Adios amigo!
Lényegtelen, hogy honnan van a másik. De én meg lettem csalva. Hiába szeretem, akkor is kiadnám az útját!
5/17 anonim válasza:
Egyfelől elhagynám, másfelől meg elgondolkoznék rajta, hogy milyen barátok, azok a barátok. A barátaim párja az tabu. Nálunk legalábbis így működik.
6/17 anonim válasza:
egyértelműen elküldeném jó messzire... na meg a kedves barátot is...minek az embernek ellenség,ha ilyen barátja van :S
7/17 anonim válasza:
Mit számít, hogy honnan választott szeretőt? Választott, ennyi. Úgyhogy viszonlátás.
8/17 anonim válasza:
thavez baktalo! :D
ja, és megköszönném neki, hogy nem elég, h ő sutyerák volt, még a közös barátunkkal is elqúrta a jó kapcsolatot. mondjuk itt a közös haver sem szent, ha enged a csábításnak.
9/17 anonim válasza:
Szerintem számít, hogy honnan akasztott le egy szeretőt magának. No nem a párom miatt, ő repülne, hanem azon "barátaim" miatt, akik tudtak róla, de nem szóltak. Ők is repülnének.
10/17 anonim válasza:
Ha egy idegennel akkor isten álgya. Van másik. De ha a baráti körömből akkor viszont mindkettő megbánná, hogy megszülettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!