Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a velemenyetek a...

Mi lenne a velemenyetek a parotokrol ha ezt mondana nektek? Neha utalom magam azert mert imadlak!

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Azt mondanám neki:

Kapd be!

Tudod mit? Nem kell szeretned engem.

Lényeg, hogy szeresd magadat.

Najó, pakolom a cuccom és elköltözök :)

2010. aug. 27. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:
39%

Először türelmes lennék, és kedvesen azt válaszolnám, hogy én viszont szeretlek érte. De hozzátenném, hogy nem szeretném még egyszer ezt hallani, mert nem kényszer, nem kell velem élnie.

Másodszorra megfenyegetném, hogy ha még egyszer elmondja, kirúgom.

Harmadszorra repülne.

Nem bírom a játszmákat.

2010. aug. 27. 21:33
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szellemes.

Nyilván ez finom kritika az irányodban!

2010. aug. 27. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem kötelező együt lenni.
2010. aug. 27. 21:36
 5/16 A kérdező kommentje:
ja...azt is hozzatennem hogy nem volt vicces kedveben...eleg komolyan mondta
2010. aug. 27. 21:37
 6/16 anonim ***** válasza:

én megmondanám hogy kapja be és adnék egy hatalmas cuppanóst :) mint az ilyen helyzetekben szoktem :)

de ez függ a szituációtól is ám.

2010. aug. 27. 21:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Az lenne a véleményem, hogy tiszta hülye, ha mégis velem van. Azt mondanám neki: "ne aggódj, ez kölcsönös".
2010. aug. 27. 21:42
 8/16 A kérdező kommentje:
a szitu az veszekedes utan....
2010. aug. 27. 21:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Addig örülj,amíg ilyet mond.Én olyankor mondom,mikor a párom hihetetlen nagy szem*tséget csinált,vagy mondott.Valszeg te is valami nagy marhaságot csináltál.
2010. aug. 27. 22:51
 10/16 A kérdező kommentje:
nem csinaltam semmi marhasagot! o mondta azt hogy az eljegyzesi gyurumet tekintsem inkabb szulinapi ajandeknak,mert megmondtam neki hogy lehetett volna kreativabb a lanykeresnel, mert vegignyult az egyon es csak elovette a gyurut, nem bokott ki egy szot sem!!!de ezt is csak ugy utolag elmondtam (8 honapja tortent) szepen , nem vagtam a fejezhez, csak ismerve ot , tobbet vartam volna!mert erre egesz eleteben emlekszik az ember!
2010. aug. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!