Mi lenne a velemenyetek a parotokrol ha ezt mondana nektek? Neha utalom magam azert mert imadlak!
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 21:25
11/16 anonim válasza:
Ő meg úgy érzi,hogy neked semmi sem jó,amit csinál.Hidd el,nagyon megsértetted,másképp nem mondta volna ezt.
12/16 A kérdező kommentje:
ha tudnatok az egesz szitut nem ot vedenetek, na mind1
2010. aug. 28. 14:51
14/16 anonim válasza:
Ha nem birod a párod rossz tulajdonságait hagyd el, ha minden sz'r ellenére vele maradsz az a te hibád. Ne várd hogy sajnáljanak ha neked nincs önbecsülésed.
15/16 A kérdező kommentje:
hat ez jo....feltettem egy kerdest hogy mi a velemenyed egy ronda beszolasrol, erre meg a vegen nekem nincs onbecsulesem pffftul hosszu lenne leirnom az egesz mindent de a lenyeg az hogy tobbszor kellett nekem megbocsatanom neki ....es meg o mondja nekem azt .... hogy utalja magat mert imad, mikor ezt en kene mondjam neki!
2010. aug. 29. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!