Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe ha...

Mit tennétek a helyembe ha kiderülne a párotokról, hogy a közös baráti társaságból választott szeretőt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Útilapu
2011. jún. 7. 15:50
 12/17 A kérdező kommentje:
ÉS milyen nemes bosszút állnátok? Olyat írjatok ami nagyot "üt"?
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kedves közös ismerőst is lesajnálnám magasról.
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Bosszút? Szívesen állnék, de annál műveltebb vagyok, hogy lesüllyedjek erre a szintre.

A közöny. Nagyon fáj.

2011. jún. 7. 15:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ami nagyon üt. Hány éves vagy? 12?
2011. jún. 7. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Semmit nem tennék.

Itt a két pont: "A közöny. Nagyon fáj."

2011. jún. 7. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Bosszú? Magadnak ártanál legtöbbet. Az én párom a baráti társaságól választott engem szeretőnek, nagy vonalakban mondhatjuk így is. Elvált a feleségétől, 5 éve együtt vagyunk. A volt feleség mai napig utál és hergeli magát ellenem. Én ezt magasról leszarom, mert nem érint, hogy ő nem mint nap hogy emészti magát, viszont az ő élete erre megy rá. Akkor szerinted megéri? És nem azért ilyen nagy a pofám, mert büszke vagyok arra amit tettem, hanem csak érzékeltetni akartam hogy nem jársz jó úton. Amúgy meg ha szeretőt tart a férjed, akkor abban te is hibás vagy, nem kis részben. Gondold át mit csesztél el, és tanulj belőle.
2011. jún. 8. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!