Szerintetek is hülyén választott?
Van egy ismerősöm és most született egy kislánya,kérdezte mien nevet adjon a kislánynak mondom valami régieset vagy legalábbis ne a divatnév többségéből erre ezt a nevet választotta:Zoé
Ez szerintetek régies?? Mondtam neki hogy szép de lehet hogy a Marika szebb lett volna
erre azt mondja nekem hogy azt utálná mire nagy lenne.
Ti hogy vagytok vele?
A saját lányodat hívhatod Marikának.
Ő a Zoé nevet választotta... nem értem, miért gondolod hogy hülyén választott...
Hát valóban nem azt választotta, amit ajánlottál, de lehetne rosszabb is!
Én mondjuk adtam volna mellé másik nevet is pl. Anna, Kata ..., de ezt neki kellett eldönteni!
Amúgy nekem van egy Farkas Piroska nevű távoli rokonom;)
Nem azt kértem hurrogjatok le,én csak véleményt kértem és ekfogadom hogy nektek tetszik ez
a név.
De kár volt kiirni mert csak lehurogtok lehet normálisan is leirni hogy szép név és kész..
Az én lányomat sem Marikának fogom hívni hanem valami régebbi nevet választok
mint pl a :Virág ,Ibolya,Viola
Szép név a Zoé.
Majd a te gyermeked lesz Marika,Erzsébet,Jolán meg József,oké?Rettenetesen ciki elavult,halálra szekíroznák miatta.
Na akkor írom másként:
Nem,nem választott hülyén.Nagyon szép nevet választott a gyermekének.
Szerintem is nagyon szép név a Zoé.
Sokkal szebb mint a Marika, Eszter
és Bianka. " mien az milyen "
Mi bajod van a Farkas Zoéval?
Szerintem amúgy sincs hozz közöd hogy hogy hívják az ő lány és kész!
Majd a te lányodat úgy hívod ahogy akarod!
Nekem amúgy herotom van az ilyen nevektől hogy pl:Marika,Erzsike,Julika stb!
30-40 évvel ezelőtt oké de könyörgőm 2010et írunk!
Ja meg az ilyen embereket is bírom mint te akiknek mindenbe muszáj beleszólni!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!