Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet így élni?

Hogy lehet így élni?

Figyelt kérdés
Az egyik spórolással kapcsolatos kérdésnél olvastam, hogy van olyan család, ahol fürdővízzel öblítik a WC-t és egy vízben hárman is fürdenek, hogy erre se kelljen költeni. Ezek az emberek normálisak? Miért ilyenek?
2019. szept. 21. 17:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Pont máson kéne spórolni nem a furdessel eleve nem olyan drága a víz szerintem. Inkább mossanak ecettel vagy mosó szappannal felhigitva és egyéb trükkök amikkel csomó drága tisztítószert elhagyhat az asszony. Sok más dolgon lehet még spórolni nem a vízzel és a furdessel kéne..
2019. szept. 21. 17:12
 2/20 anonim ***** válasza:
53%

Regen mi is igy csinaltuk. Eloszor a kishugom, utana en, majd furdoviz csere, anya apa. Es igen, gyujtottuk a vizet, hogy a pisit azzal oblitsuk le.

Utobbit egyebkent ma ia tartom, nem szeretek pazarolni.

2019. szept. 21. 17:12
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez szerintem is egy kicsit durva.
2019. szept. 21. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
Normál esetben a férj és feleség együtt fürdik.
2019. szept. 21. 17:33
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Nincs ebben semmi fura. Mondjuk nekünk kádunk se volt gyerekkoromban, csak zuhany, szóval nem tudtunk egymás után többen fürdeni egy vízben, de a fürdővízzel való vécéöblítés egy tök jó ötlet és nagyon hasznos, mert vécéöblítésre aztán tényleg tök fölösleges tiszta ivóvizet pazarolni. Ma már lehet csináltatni olyan vécétartályt, ami összegyűjti a mosogatóvizet, fürdővizet, kézmosós vizet, és az megy le a vécén, amikor lehúzod.

Mellesleg neked is biztosan van olyan szokásod, amit te tök normálisnak tartasz, mások viszont hüledeznek rajta, hogy hogy tudsz így élni. Ahány ház, annyi szokás.

2019. szept. 21. 17:38
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
A hatvanas-hetvenes évekig a kertes házaknál nem volt csatorna, csak emésztőgödör, ami hamar megtelt a vízzel, és sokba került üríttetni. Ez fixálódott az öregeknél, az lehet az oka. Idős emberen meg már nem tudsz változtatni.
2019. szept. 21. 17:39
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk elég gáz a fürdővízzel öblíteni a wc-t, mert ilyenkor nincs meg a megfelelő víznyomás, és ott marad a szarlenyomat, meg a húgyszag.

Sok olyan lakásban jártam, ahol így akartak "spórolni", hát az ajtó előtt megmondtam, kint a lépcsőházban, hogy ezek is öntözgetnek, nem öblítenek. Az igénytelenség csúcsa ez a fajta "spórolás".

2019. szept. 21. 18:07
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell neked másokkal foglalkozni.
2019. szept. 21. 18:31
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
Ez elég gáz: FYI, plazmaadásért hetente 6000 Ft -ot be lehet zsebelni + bóuszok. Ha a családban az apa + anya elmegy hetente 1x, az máris 48.000 Ft plusz, ki lehet számolni mennyi ideig kéne spórolni a vizet, hogy ez az összeg befolyjon. Ma már nincs értelme az ilyen pitiáner spórolásoknak.
2019. szept. 21. 20:43
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
2019. szept. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!