Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák így egy házban...

Hogyan tudnák így egy házban élni? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Ez egy nehéz kérdés lesz.

Van egy velem egyidős lány unokatesóm aki hozzánk fog költözni mert olyan helyzetbe került, hogy nincs hová mennie (az okát túl szomorú és hosszú lenne leírni). Itt jön lényeg, hogy én nagyon szerelmes vagyok belé így nem tudom ezt elképzelni milyen lesz együtt élni vele, eddig csak ritkán találkoztunk pl. szülinapokon meg ünnepekkor, de olyankor is kerülöm mert nagyon zavarba jövök tőle és nem akarom, hogy ezt mások észrevegyék. Elsőre a költözés ami eszembe jutott, de még munkám sincs és nem is szeretnék egyedül élni. 18/f

2019. júl. 5. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Oké, nyári szünidő van, na de ennyire?
2019. júl. 5. 19:45
 2/11 anonim válasza:
27%
Az unokatesodba nem lehetsz szerelmes 😩
2019. júl. 5. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor úgy közelíteném meg, hogy figyelmen kívül hagyom, hogy az unokatesódról van szó.

Nem lehetsz olyan valakibe szerelmes, akivel alig találkozol és még el is kerülöd, tehát nem ismered. Maximum nagyon tetszik neked és "bele vagy zúgva". De ez nem több.

És majd ha együtt laktok, lehet idegesítő dolgai lesznek a számodra, és már nem is akarod őt. Egyébként ilyenkor örülni szoktak az emberek :D

2019. júl. 5. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Az egyetlen megoldás, ha elnyomod az érzelmeidet iránta, és jó sokszor elmondod magadnak, hogy a lány nagyon közeli rokonod, majdnem testvérek vagytok!
2019. júl. 5. 20:22
 5/11 anonim válasza:
Hát nyáron szerintem együtt kell lened veke, de ha közép suliba jársz akkor mehetnel kollégiumba, nem leszel egyedül, de nem is kell egy teljes lakbért fizetned, éz a megoldás akkir nem jó ha közel van a suli. Ha közel van akkir szerintem keres több hobbit és úgy rendezd a napodat hogy ne kelljen otthon lenned délután. Ha ez se jön össze akkor keres egy lakótársat és költözhetetek egybe, így a lakbér sem olyan drága.
2019. júl. 5. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Itt a nyár, ismerkedj!

Szerezz egy olyan barátnőt, akivel nem majdnem azonos a génállományotok. De ha nem megy, akkor keress fel egy pszichológust.

Legfőképp meg ígérd meg, hogy nem írsz ki több kamukérdést a "Szerelmes vagyok az unokatesómba" mert tavaly nyáron térdig jártunk benne!

2019. júl. 5. 20:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Fel voltam rá készülve, hogy nem fogjátok elhinni, mindegy majd lesz valami,vannak nehezebb dolgok is az életben
2019. júl. 5. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Azért lett normális, mert az emberek többsége annak tartja. De attól még nem jelenti azt, hogy mindenkinek ez a megfelelő.

Én se tudok az unokatestvéremre férfiként nézni, nekem is nemtelen, és eszembe se jut. De attól még nem kéne elítélni valakit csak azért, mert valamit máshogy csinál, mint amit a többség normálisnak tart. És ismétlem, attól még nem az lesz a jó.

2019. júl. 5. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma?

Családban marad!(szólj bátyádnak,apádnak is)!

2019. júl. 5. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

A tudomány tartja normálisnak, azon belül a genetika!

Nézd meg, hogy ameddig rokonok házasodtak - azok sem szerelemből, hanem a vagyonért - mennyi életképtelen, ortopéd, elmebeteg gyerek született, a fele nem érte meg a 10 éves kort.

Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy az a normális, ha valaki nem gerjed az unokatestvérére, az abnormálisoknak (van aki hullákra izgul) ott az orvosi segítség.

2019. júl. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!