Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák így egy házban...

Hogyan tudnák így egy házban élni? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Ez egy nehéz kérdés lesz.

Van egy velem egyidős lány unokatesóm aki hozzánk fog költözni mert olyan helyzetbe került, hogy nincs hová mennie (az okát túl szomorú és hosszú lenne leírni). Itt jön lényeg, hogy én nagyon szerelmes vagyok belé így nem tudom ezt elképzelni milyen lesz együtt élni vele, eddig csak ritkán találkoztunk pl. szülinapokon meg ünnepekkor, de olyankor is kerülöm mert nagyon zavarba jövök tőle és nem akarom, hogy ezt mások észrevegyék. Elsőre a költözés ami eszembe jutott, de még munkám sincs és nem is szeretnék egyedül élni. 18/f

2019. júl. 5. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az unokatestvér szerelem olyan mint a gyerekbetegség. Nagyon sokan átesnek rajta.

Az hogy rajongsz érte, nem jelenti azt, hogy be kell teljesednie a dolognak, sőt. Légy vele udvarias, ha biztonságosabbnak érzed, akár kissé távolságtartó, és várd meg, amig elmúlik a lángolás.

2019. júl. 6. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!