Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg, hogy...

Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?

Figyelt kérdés
Van félrerakott pénzem, még korábbról, havonta abból adok mindig szüleimnek, hogy fizessek én is a rezsibe stb. De folyton mondják, hogy menjek dolgozni? De miért menjek? Nekem nincs barátnőm, akire költeni kell, nem járok bulizni, nem veszek magamnak ruhákat, nem veszek semmit sem. A pénzem is még 8.os meg középiskolás ballagásomra kapott pénz illetve a sulis ösztöndíjam, van összerakva, soha nem költöttem el. Nekem nem számít a pénz. Mármint, hogy minek menjek el dolgozni, ha van így is és tudok nekik bőven besegíteni a havi kiadásaikba, tehát még csak nem is mondható, hogy feltétlen élősködnék rajtuk. Ami van itthon házi munka azt elvégzrm és mindennap akad azért. Kérdem én, hogy, akkor minek menjek dolgozni, miért erőltetik annyira?
2019. szept. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%

Ne etessétek a trollt....

Nyilván pszichológus kéne neki, de arra nem költ. Értelmes választ nem tud adni arra a kérdésre, hogy mi lesz kb 3 év múlva, amikor elfogy a pénze.

Szégyenérzet nincs benne. Valószínűleg szociopata.

Én például azért (is) dolgozom, mert szeretek utazni. Az idén már két országban voltam pihenni, húsvétkor Angliában, nyáron Marokkóban. Most pedig ősszel még Párizsba is elugrom 5 napra. Ja, kilencre járok dolgozni, nem csörög négykor az ébresztő.....de ehhez kell diploma és szorgalom. Tévedsz, ha az hiszed, bárki azt irigyli tőled hogy otthon tespedsz és anyáddal veteted meg a cipőt meg a ruhát is.

2019. szept. 23. 12:56
 52/60 A kérdező kommentje:
Mi lesz 3 év múlva? Leszarom. Addig még van 3 évem. Nincsenek céljaim, vagy motivációm, ugyhogy teljesen mindegy, hogy mi lesz.
2019. szept. 23. 23:51
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, akkor élj így. De ne azokkal gúnyolódj, akik három év múlva kocsit vagy lakást vesznek, vagy elutaznak a Himalájába. Miért nem értik meg? Mert normális ember nem így gondolkodik, hanem építi a jövőjét. Nehéz azzal a tudattal élni, hogy akit a világra hoztál, egy önző, célok nélküli, buta here. Szülőként engem sem tenne boldoggá.....
2019. szept. 24. 06:02
 54/60 A kérdező kommentje:
Téged is sem tesz boldoggá. Látszólag itt te vagy az onző, mert nem birsz belenyugodni, hogy én így élek és meg akarsz változtatni. Azaz, azt akarod, hogy mindenki úgy eljen, ahogy az neked tetszik.
2019. szept. 24. 12:22
 55/60 A kérdező kommentje:
Téged sem*
2019. szept. 24. 12:22
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy akarlak megváltoztatni...felőlem azt csinálsz amit akarsz. Csak édesanyádékat sajnálom. Nekem is van gyerekem, belegondolni is szörnyű, hogy valami ilyesmi váljon belőle, mint belőled.
2019. szept. 24. 17:44
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
inden szülő szánnivaló akinek a kérdezőhöz hasonló hitvány gyereke van.
2019. szept. 24. 21:34
 58/60 A kérdező kommentje:
Nagyon sok a szabadidotok latom. Meg mindig nem ertek el a sok szarsaggal amit ideirtok semmit sem. De azert irjatok csak, elobb utobb talan meglesz a rekord hozzaszolas szam, ugyhogy csak nyugodtan, johet meg az unalmas eletu kenyszeres emberek kommentje, akik mindenkinek megakarja mondani, hogy mit csinaljon :)
2019. szept. 25. 03:13
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, hogy az az unalmas, aki emberek közé megy és világot lát, nem pedig az, aki otthol ül a szülei nyakán, és ilyen kérdéseket ír ki unalmában :D
2019. okt. 2. 15:27
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

Fute, kérdező. Hallod, nem csodálom, hogy lealáztak munkahelyeden, ilyen egy tenyérbemászó stílust, te...

Unalmas élet? Mondod ezt te... aki otthon ül. A guta megütne.

Üljél otthon szüleid nyakán, jó szégyen vagy!

2019. okt. 22. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!