Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?
Figyelt kérdés
Van félrerakott pénzem, még korábbról, havonta abból adok mindig szüleimnek, hogy fizessek én is a rezsibe stb. De folyton mondják, hogy menjek dolgozni? De miért menjek? Nekem nincs barátnőm, akire költeni kell, nem járok bulizni, nem veszek magamnak ruhákat, nem veszek semmit sem. A pénzem is még 8.os meg középiskolás ballagásomra kapott pénz illetve a sulis ösztöndíjam, van összerakva, soha nem költöttem el. Nekem nem számít a pénz. Mármint, hogy minek menjek el dolgozni, ha van így is és tudok nekik bőven besegíteni a havi kiadásaikba, tehát még csak nem is mondható, hogy feltétlen élősködnék rajtuk. Ami van itthon házi munka azt elvégzrm és mindennap akad azért. Kérdem én, hogy, akkor minek menjek dolgozni, miért erőltetik annyira?2019. szept. 19. 21:03
41/60 anonim válasza:
A szüleid mit szólnak, hogy nem csinálsz semmit?
És Te mit szólnál, ha ők meg mondjuk nem főznének mert nem akarnak dolgozni?
42/60 anonim válasza:
Ja, nem idegesek, örülnek hogy koloncot neveltek. Azért akarják hogy dolgozz.
43/60 A kérdező kommentje:
Látom nagyon nehéz elviselni, hogy van aki nem dolgozik. Már csak röhögök rajtatok, ahogy vergődtök, de légyszi ne hagyjátok abba, jó olvasni :)
2019. szept. 22. 13:58
44/60 anonim válasza:
Csak azt mondd meg, mit fogsz csinálni, ha a szüleid meghalnak?
És majd 90 évesen ha megéri is téged fognak pelenkázó ahelyett, hogy te gondoskodj róluk életük utolsó éveiben?
Nagyon el van cseszve a nevelésed, az az igazság.
És nem az a bosszantó, hogy nem dolgozol, hanem hogy ilyen buta vagy.
45/60 A kérdező kommentje:
Nem mindegy neked, hogy mit fogok csinálni? Téged nagyon is bosszant itt minden, mert már rég elengedted volna a témát, de képtelen vagy, mert azthiszed bármit el fogsz érni. De ha még 1 évig nyomod itt nekem a kommenteket, akkor sem.
2019. szept. 22. 14:47
46/60 anonim válasza:
Le sem szarom az ilyen hukyeket, te kérdeztél...
47/60 A kérdező kommentje:
Nem azt kertem, hogy mondjátok meg, hogy mit csináljak, tervezzétek meg az életem. Hanem, hogy miért nem értik meg. Erre a választ megkaptam. Ennyi. Ettől még nem fog megváltozni az életem, mert 20an letámadtok, hogy mekkora szar ember vagyok, mert nen dolgozok, ugyhogy felesleges itt vergődni.
2019. szept. 22. 15:45
48/60 anonim válasza:
Nem kell ám mindenkinek 4-kor kelni, és nem aláz ám meg mindenkit a főnöke! Sajnállak, ha ez a véleményed a munkahelyekről, nekem öröm bejárni.
49/60 anonim válasza:
Ennek kár beszélni utolsó: eldöntötte hogy parazita lesz. Az meg már a szülei problémája hogy hajlandóak-e egy ilyenért agyonhajtani magukat, és korábban feldobni a pacskert.... Ha nekik megéri beledögleni hogy az életképtelen gyerekük lébecolhasson, az ő problémájuk.
50/60 anonim válasza:
*3 évvel később.....
"Mit csináljak? A szüleim ki akarnak dobni, mert nem dolgozom.
Volt egymillió forintom, eddig abból adtam haza, de elfogyott. Dolgozni nem akarok, nem is fogok.
Azt mondják, hogy nem bírják energiával és anyagilag sem, hogy eltartsanak. Minek vállal az ilyen gyereket?
23/F"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!