Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?
Figyelt kérdés
Van félrerakott pénzem, még korábbról, havonta abból adok mindig szüleimnek, hogy fizessek én is a rezsibe stb. De folyton mondják, hogy menjek dolgozni? De miért menjek? Nekem nincs barátnőm, akire költeni kell, nem járok bulizni, nem veszek magamnak ruhákat, nem veszek semmit sem. A pénzem is még 8.os meg középiskolás ballagásomra kapott pénz illetve a sulis ösztöndíjam, van összerakva, soha nem költöttem el. Nekem nem számít a pénz. Mármint, hogy minek menjek el dolgozni, ha van így is és tudok nekik bőven besegíteni a havi kiadásaikba, tehát még csak nem is mondható, hogy feltétlen élősködnék rajtuk. Ami van itthon házi munka azt elvégzrm és mindennap akad azért. Kérdem én, hogy, akkor minek menjek dolgozni, miért erőltetik annyira?2019. szept. 19. 21:03
21/60 anonim válasza:
Szóval neked nem számít a pénz,de akkor gondolom sem a lakhatásra,ennivalóra és az egyéb mindennapos használati cikkekre sem tartasz igényt ugye??? Amit a szüleid a saját megkeresett pènzükből finanszíroznak jelen esetben neked. Én a szüleid helyébe kész tények elé àllítanàlak. Ha ennyire nem szàmit ,hogy miből èlsz meg akkor fogd a megtakarított pénzedet,keress magadnak lakhatást és boldogulj az èletben ahogy akarsz. Hidd el hamar pofàra esnél!
22/60 A kérdező kommentje:
Miért vállal valaki gyereket, ha aztán meg mindenáron szabadulni akar tőle? Érdekes azért ez is. De írjátok mèg le 50en legalább, hogy milyen szar ember vagyok, nem értek el vele semmit.
2019. szept. 20. 18:39
23/60 anonim válasza:
Hát biztosan nem azért vállal gyereket valaki hogy a kis harminc évest is el kelljen tartania. Középiskolából már kikerültél. NEM vagy gyerek.
24/60 A kérdező kommentje:
30? 19 éves vagyok.
2019. szept. 21. 00:51
25/60 anonim válasza:
Akkor sem vagy gyerek, még ha az is akarsz maradni, mert büdös a munka...
26/60 anonim válasza:
És mindegy hogy 19 vagy 30. Ilyen mentalitással még ötven évesen is sírna a szád hogy anyuciéknak mi baja azzal hogy lusta vagy dolgozni.
27/60 anonim válasza:
Néhány lehetőséged van:
1.: Befektetni azt a milliót, és elmenni dolgozni.
2.: Elmenni dolgozni, kivenni egy albérletet, induláshoz van pénzed.
3.: Elmenni dolgozni, a nagy pénzből meg venni valamit, amire szükség van a házban
4.: Folytatni a jelenlegi dolgot. Így 3 évig még vígan élsz, majd miután elfogy a pénzed, ott leszel 22-23 évesen munka nélkül, pénz nélkül, na majd akkor rájössz, hogy elk*rtad
28/60 A kérdező kommentje:
4. Opciót választom.
2019. szept. 21. 19:41
29/60 anonim válasza:
Na, ebben sincs sem józan és, sem szégyenérzet. Még egy akit kár volt a szüleinek a világra hozni.
30/60 anonim válasza:
Amúgy egy ilyen, aki tudatosan élősködik, és szándékosan lébecol mások kárára, semmit sem ér mint ember. Ha a szüleidnek van egy csepp esze, kidobnak, és rákényszerítenek hogy normálisan élj a parazita életmódod helyett. A te érdeked is hogy egyedül boldogulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!