Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg, hogy...

Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?

Figyelt kérdés
Van félrerakott pénzem, még korábbról, havonta abból adok mindig szüleimnek, hogy fizessek én is a rezsibe stb. De folyton mondják, hogy menjek dolgozni? De miért menjek? Nekem nincs barátnőm, akire költeni kell, nem járok bulizni, nem veszek magamnak ruhákat, nem veszek semmit sem. A pénzem is még 8.os meg középiskolás ballagásomra kapott pénz illetve a sulis ösztöndíjam, van összerakva, soha nem költöttem el. Nekem nem számít a pénz. Mármint, hogy minek menjek el dolgozni, ha van így is és tudok nekik bőven besegíteni a havi kiadásaikba, tehát még csak nem is mondható, hogy feltétlen élősködnék rajtuk. Ami van itthon házi munka azt elvégzrm és mindennap akad azért. Kérdem én, hogy, akkor minek menjek dolgozni, miért erőltetik annyira?
2019. szept. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Talán hogy ne a szüleiddel tartasd el magad? Ébredj fel: Egymillió forint gyakorlatilag semmi. Neked biztos kényelmes élősködni, de a szüleidnek már szarabb téma ha a nyakukon vagy. Amúgy a te nagy vagyonod fél évi megélhetésre sem elég ha nem tartanak el.
2019. szept. 20. 00:04
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

Nos tehát van egymillió forintod.

Ruhákat, semmit nem veszel magadnak?

Akkor ki veszi meg neked? A szüleid?

Ha igen, akkor ELTARTANAK!

Ha pedig abból a pénzből, amot "haza adsz" akkor a rezsipénzből kell elvenni.

Mennyi az összeg amit "hazadobsz" ?

Havi 30?

Számoljunk annyival. Az évente 360.000 Ft

Három év és el is ment az az egymillió. Utána hogyan tovább?

2019. szept. 20. 03:36
 13/60 anonim ***** válasza:
94%
Óriás csecsemő vagy .van Szakmád dolgozni tudnál ,csak nem akarsz mert akkor fel kéne nőnőd .
2019. szept. 20. 06:21
 14/60 anonim ***** válasza:
89%

A szüleid azt akarják, hogy húzz a rákba otthonról! Felnevwltek, és most már tessék korepülni. Szakmával itthon nem is érdemes sokat kezdeni, max annyit, hogy ha németországban keresel munkát, legyen mit tapasztalathoz írni az önéletrajzodba...

Szóval irány külföld, jó munkát! 🙂

2019. szept. 20. 07:48
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
kretén
2019. szept. 20. 07:54
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Így van, azért akarnak elküldeni dolgozni, hogy kotródj már el a nyakukról...
2019. szept. 20. 08:37
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Te ennyire nem veszed észre magad? Szerinted nincs jobb dolguk mint egy plusz embert eltartani és kerülgetni a saját kényelmük és pihenésük helyett? Aztán nd lepődj meg ha egyszer kirakják a szűröd.
2019. szept. 20. 09:26
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Én most így, gyermektelenül, de más házaspárok példáját látva azt gondolom, hogy nagyon szeretnék majd gyerekeket, többet is, de alig várom, hogy huszonpár éves korukban kirepüljenek, én meg éljem a nyugis nyugdíjas éveimet a párommal, ahol nem kell senki után pakolni, senkire főzni, mosni, csak magunk kettőnek és ha nincs kedvem, elmegyünk étterembe, vagy mit

tudomén, de nem azért akarok gyereket, hogy egész életére rám legyen akaszkodva, hanem hogy talpraesett, sikeres ember legyen belőle önállóan..

Én biztos kib**sználak, már bocs.

Aztán lehet hogy majd ez megváltozik ha lesznek saját gyerekeim, de szerintem nem.

2019. szept. 20. 09:56
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, majd motivál a pénz ha enned kell valamiből, meg fizetni a rezsit. Te most simán kisgyerek státuszban vagy, aki érdemi munka nélkül csak terhet jelent a szüleinek. Persze hogy azt akarják, dolgozz, és vállalj végre felelősséget önmagadért. Senki nem tart el egy házicselédet minimális munkáért cserébe.
2019. szept. 20. 11:11
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a motiválásról szól, hanem a leválásról, az önállósodásról és felnőtté válásról.
2019. szept. 20. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!