Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?
Nos tehát van egymillió forintod.
Ruhákat, semmit nem veszel magadnak?
Akkor ki veszi meg neked? A szüleid?
Ha igen, akkor ELTARTANAK!
Ha pedig abból a pénzből, amot "haza adsz" akkor a rezsipénzből kell elvenni.
Mennyi az összeg amit "hazadobsz" ?
Havi 30?
Számoljunk annyival. Az évente 360.000 Ft
Három év és el is ment az az egymillió. Utána hogyan tovább?
A szüleid azt akarják, hogy húzz a rákba otthonról! Felnevwltek, és most már tessék korepülni. Szakmával itthon nem is érdemes sokat kezdeni, max annyit, hogy ha németországban keresel munkát, legyen mit tapasztalathoz írni az önéletrajzodba...
Szóval irány külföld, jó munkát! 🙂
Én most így, gyermektelenül, de más házaspárok példáját látva azt gondolom, hogy nagyon szeretnék majd gyerekeket, többet is, de alig várom, hogy huszonpár éves korukban kirepüljenek, én meg éljem a nyugis nyugdíjas éveimet a párommal, ahol nem kell senki után pakolni, senkire főzni, mosni, csak magunk kettőnek és ha nincs kedvem, elmegyünk étterembe, vagy mit
tudomén, de nem azért akarok gyereket, hogy egész életére rám legyen akaszkodva, hanem hogy talpraesett, sikeres ember legyen belőle önállóan..
Én biztos kib**sználak, már bocs.
Aztán lehet hogy majd ez megváltozik ha lesznek saját gyerekeim, de szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!