Miért nem értik meg, hogy engem nem motivál a pénz?
Figyelt kérdés
Van félrerakott pénzem, még korábbról, havonta abból adok mindig szüleimnek, hogy fizessek én is a rezsibe stb. De folyton mondják, hogy menjek dolgozni? De miért menjek? Nekem nincs barátnőm, akire költeni kell, nem járok bulizni, nem veszek magamnak ruhákat, nem veszek semmit sem. A pénzem is még 8.os meg középiskolás ballagásomra kapott pénz illetve a sulis ösztöndíjam, van összerakva, soha nem költöttem el. Nekem nem számít a pénz. Mármint, hogy minek menjek el dolgozni, ha van így is és tudok nekik bőven besegíteni a havi kiadásaikba, tehát még csak nem is mondható, hogy feltétlen élősködnék rajtuk. Ami van itthon házi munka azt elvégzrm és mindennap akad azért. Kérdem én, hogy, akkor minek menjek dolgozni, miért erőltetik annyira?2019. szept. 19. 21:03
31/60 anonim válasza:
3 évig vígan él.. Havi harmincezerből? A szülei meg három évig eltartják a nagy semirekellő fiukat...
32/60 A kérdező kommentje:
Boldog? Hagyjuk. Boldogság nem letezik. Lehet az ember pár óráta boldog, akár pár napra is, de aztán valami ugyis elbassza és a szar állapot sokkal tovább tart, erre már 19 évesen is rájöttem. Elmegyek dolgozni naponta baszogat a főnök megaláz stb mint ahogy gyakorlaton is folyakatosan történt, akkor meg még ennyire se leszek boldog mint most. Jobb is lenne ha kidobnának a szüleim, talán halálrafagynék vagy valami.
2019. szept. 21. 22:23
33/60 anonim válasza:
22 évesen meg majd ott leszel munka és pénz nélkül, és majd a szüleiden élősködsz?
Semmi terved nincs, semmi akaratod, egy utolsó lusta disznó vagy.
Sajnálom a szüleid, hogy ilyen fiuk van...
34/60 anonim válasza:
Jaj szegény önsajnáló kisfiú. Hogy oda ne rohanjak. Ha ilyen töketlen vagy, nem csoda hogy nincs nőd. Nyivákolni könnyebb mint tenni a jó életért ugye?
35/60 A kérdező kommentje:
De jó amúgy, hogy ennyire ráértek, hogy folyamatosab osztjátok itt az észt. Nem lesz barátnőm sose. Dolgozni nem megyek. Lezárhatjuk ezt a beszélgetést szerintem, ugysem ertek el vele semmit, hogy itt oltogattok.
2019. szept. 22. 00:43
36/60 anonim válasza:
Remek, eldöntötted hogy pokollá teszed a szüleid életét mert lusta vagy. Gratulálok.
37/60 anonim válasza:
Téged valami.pszhiátriára kéne küldeni mert valami gond van fejedben .
38/60 A kérdező kommentje:
Mennyire idegesek lesznek az emberek, amikor arra gondolnak, hogy van aki nem dolgozik, ők meg mhetnek napi 8-10-12 órában.
2019. szept. 22. 09:14
39/60 anonim válasza:
Nem kisfiam. Attól lesznek idegesek hogy ők dolgoznak, egy ilyen pofátlan kis görcs meg élősködik rajtuk.
40/60 A kérdező kommentje:
Ja, szüleim nem idegesek, csak ti. Mert nektek muszáj minden reggel felkelni, még akkor is, ha legszivesebben kinyirnátok magatokat, mikor 4 órakkot csörög az ébresztő. De jó nèzni, hogy itt idegeskedtek rajta, hogy én meg nem dolgozok. Folytassátok még, írjatok :)
2019. szept. 22. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!