Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztátok fel?

Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, akinek meghalt a gyermeke?
2010. júl. 14. 18:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a választ de anyám még mindig nagyon kivan. A bátyám katona volt és 2 éve meghalt. Én is katona vagyok és anyám nagyon fél hogy én is meghalok. szerintem nem lehet könnyű :/

26/F

2010. júl. 14. 18:29
 12/21 anonim ***** válasza:
23%
18:16os! Ha tavaly fogant, akkor hogy ütötte el 8 hónaposan egy autó? Különben is, 8 hónaposan már tudott menni? Nekem ez nagyon kamuszagú. És nagyon nagyon sajnálom ha tévedek.
2010. júl. 14. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezen túl tenni magad nem birod.Nekem a tesóm januárban halt meg 32évesen anyám nagyon megváltozot emiat.
2010. júl. 14. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
ugyanis 8+9=17. Egy év pedig 12 hónapból áll.
2010. júl. 14. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm,hogy rám támadtál!Én vagyok a 18:16-os és én voltam 8 hónapos terhes!
2010. júl. 14. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Jajj ne haragudj! Félre értettem:( Nagyon sajnálom:( Csak itt annyi a kamu kérdés illetve válasz...ne haragudj!:(
2010. júl. 14. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hála az égnek, még ezt az érzést nem kellett átélnem, remélem ez nem is fog bekövetkezni az életemben. Fogadd őszinte részvétem!
2010. júl. 14. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsük el,nem tudhattad.

De azt a napot soha nem lehet elfelejteni amikor a kórházban felébredtem és közölték velem a hírt...

Kedves Kérdező!Annyira eltértünk a kérdésedtől,hogy arra nem is kérdeztünk rá,hogy Veled mi történt?Ha tragédia akkor részvétem.Ha gondolod írhatsz levelet is.Bár ilyenkor nem vígasztal semmi.

2010. júl. 14. 18:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem!!

Nekem csak a papám hunyt el... Nagyon rossz volt.

Szerintem nem lehet feldolgozni egy gyermek halálát!!:(:(

2010. júl. 14. 23:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Az öcsém meghalt, ezután anyám inni kezdett. Apám meg csak még szomorúbb lett. Úgy dolgozták/dolgoztuk fel, hogy rengeteget beszéltünk róla, a barátaival is. Sokat emlékeztünk. Egymásba kapaszkodtunk. De aztán nekem elegem lett anyám alkholizálásából, meg abból, hogy az öcsém lett az isten, mindenütt az ő képeibe botlottam, a szobája lett a szentély, anyám oda járt inni meg imádkozni. Egy idő után viszolyogtam az egésztől, életében feleennyit se törődött vele. Közben meg észre se vette, hogy van még egy lánya. Persze, mert az még él.

Szóval így is fel lehet dolgozni, de minek? Ha valakinek van még miért élni, az ne temesse el magát! Vagy én nem voltam elég ok? És basszus, ha nincs több gyerek és nincs senki és férj sincs, egy menhelyi kutya mindig lesz, akinek nekiadhatom a kib...aszott életemet, amit magamnak őrizgettem örökké. Mert lehet, nekem nem lesz más jobb soha, de neki, annak a kis nyomorult kutyának, aki nem kell senkinek, annak még jobbá tehetem!

Elvesztettem én is a soha meg nem születő gyerekeimet, hiszen anyám elhagyott, aztán meghalt, előtte az öngyilkos tesóm hagyott el, eltemettem én már sok mindenkit, többet temettem huszonévesen, mint bárki akit ismernék, csak hát most itt állok, ismerve az életet, és nem tudok nyugodt lelkiismerettel gyereket hozni erre a világra. Most épp a szerelmemet temetem, igaz "csak" érzelmileg. Itt alszik a mögöttem lévő szobában, keresem benne azt az embert, aki nemrég még szeretett engem, és már nincsen sehol...Ez se fáj kevésbé, mint a halál.

Szívesen feladnám én is. Dehát ragyog a kutyusaim szeme, és dehogy hagyom őket cserben. Mindig lesz egy kutya, akin segíthetek, ha mindenkit elveszítek, akkor is.

Egyébként nekem ők segítettek, a kutyáim, a sok gyászon ők vittek át.

2010. júl. 14. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!