Hogyan dolgoztátok fel?
Jézusom!
Szeretnék válaszolni. de semmi értelmeset nem tudok írni.
Őszinte részvétem.
Nekem igen. A baba véletlenül fogant tavaly,amikor 17 voltam.
Mivel anya is elég korán szült,ezért elhatároztuk,hogy felneveljük a babát,és a barátom is mellém állt.
A terv az volt,hogy én befejezem a sulit,egyetemre megyek,addig anyáék vigyáznak rá és a nővérem.Egy percig sem volt bennem és a barátomban az,hogy minek jött ez a baba,örültünk neki.Elhatároztuk,hogy mi leszünk a legjobb szülök a világon.Állandóan baba boltokba jártunk.A suliban is az osztálytársak már kérdezgették,hogy mikor jön a baba,simogatták a pocakomat,"gügyögtek" hozzá,elfogadtak.
A barátom megkérte a kezem.Minden úgy alakult ahogy szerettem volna egy kicsit késöbb.
Aztán 8 hónaposan elütött egy autó.....
Nagymamám soha életében nem dolgozta fel, hogy egyetlen kislányát 12 órával a születése után elveszítette. 80 évesen is úgy remegett a foteljában ücsörögve, ha szóba került.
De ami azt illeti, a kislány testvérei (édesapám és két nagybátyám) sem tették túl magukat ezen soha teljesen.
18:16 Istenem,annyira sajnálom én nem is tudom mit mondjak.
Sírva fakadtam mikor elolvastam.:'(((((
Részvétem, ez borzalmas lehetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!