Hallottátok, hogy minden 24 évnél idősebb gyermektelen nőt meg akarnak "adóztatni"?
Ma volt a rádióban. Csak fél füllel hallottam.
Vélemények?
Tudom, hogy ez csak egy javaslat, és nem fogadták el, de már aki kitalálta, az is megérdemelt volna egy kiadós pofont.
Nem kéne ebbél ekkora ügyet csinálni Boros Péter már elműlt 80 éves (vén szenilis marha)
Mit várnátok egy demenciás vénembertől?
Emiatt is kötném korhoz a politikusi pályát!
Max 38 év aztán viszlát!
Csupa vén marha űl a parlamentbe akik már elzsírosodott jódolgukba nem tudják hogy milyen marhaságot engedjenek ki a szájukon..
Példa kedvéért legyen egy évvesztes nő.19 éves lesz, amikor befejezi a középiskolát.
Utána van még 4 éve tanulni, mert az 5. évben már 24 éves lesz.
Jó, akkor ott hagyja a fősulit és egyből megy szülni.
Ha tényleg bevezetik, akkor sokan ki fognak menni az országból.
Ha ezt bevezetik,akkor nemcsak én hanem nővérem is tuti kifog menni külföldre.Márcsak azért is azon leszek,hogy külföldre kijussak,persze ha bevezetik. Csak magyarország ilyen ostoba?? Ekkora idiótákat Istenem.:@
Így is munka alig van, de azért mégtöbb adót fizessünk.Nem normálisak!Ők aztán könnyen beszélnek!
Az agglegény is fizet.
"hiszen a gyermektelenek, a szinglik nem vállalnak részt mindannyiunk közös felelősségéből – jelentette ki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!