Szerintetek neten keresztül lehet olyan gyermektelen értelmes férfit találni, aki a pótapám lenne mindenféle anyagi dolgoktól mentesen?
Nem. Vagyis minimális az esélye. Ott inkább érett szeretőre lelnél.
Személyes kapcsolat alapján valószínűbb, hoy megtalálod. Járj olyan helyekre,, ahová 50-60-as férfiak!
Iratkozz be bridzstanfolyamra, tanulj teniszezni, lovagolni, vitorlázni! Íratkozz be a helyi horgász klubba, és kérd, hogy tanítsanak meg horgászni! Lépj be a természetjáró szövetségbe, járj el túrázni! Sakkozni, sodokuzni.A közös tevékenység alatt megismered őket, és a sors majd melléd rendeli a pópapát, akire valóban szükséged van.Meccsre is gondoltam, sporteseményre, de ott túl rövid az idő..bár ha rendszeresen jársz? Kéimérkőzésekre, pl.
Ha van a közelben pálya, golfozni is elkezdhetsz.
Édesapád hol van?
Előbb nézz körül a rokonságban! Végül is hozzájuk tartozol. Nagybácsik, keresztapa, sógorbácsik...nagyszülők...
az unokaesóm most 50 évesen találta meg az apját(75)Amerikában, és egy évre kiment hozzá.
Hm... szerintem neten nem túl valószínű sajnos. :( Szerintem itt nagyobb az esélye, hogy csalóba futsz bele. :( Ahogy a többiek is írták: inkább személyesen próbálj keresni. Kiindulásként mondjuk a rokonságban? Bár nem ismerem a körülményeidet.
Azt is megértem, hogy szeretnél pótapukát, de arra nem gondoltál még, hogy elmenj pszichológushoz? Szerintem az sokat segít az ilyesmiben. Személyes tapasztalatból mondom. Nekem (hálistennek) él az anyukám, és nem szeretnék rosszat írni róla, de nem volt felhőtlen a viszonyunk, nem igazán tudtam megbeszélni vele a dolgaimat. Most ebbe nem mennék inkább bele. De a pszichológus nagyon sokat segít.
A neten a megkeseredett, sikertelen emberek keresgélnek, akik nem tudnak/mernek a való életben érvényesülni, és már csak ez maradt nekik, akármiről is legyen szó.
Először a pótapád lenne, aztán már valami egészen más. Ha ennyire magányos vagy, előbb tudd meg, mi annak az oka. Keress fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!