Hallottátok, hogy minden 24 évnél idősebb gyermektelen nőt meg akarnak "adóztatni"?
Ma volt a rádióban. Csak fél füllel hallottam.
Vélemények?
Tudom, hogy ez csak egy javaslat, és nem fogadták el, de már aki kitalálta, az is megérdemelt volna egy kiadós pofont.
Az agglegények esetében is 24 év a korhatár?
Bocs,hogy ennyit kérdezek,de most tőled hallok először erről a felvetésről és a bátyám miatt kérdezem.Orvosnak tanul és mire leteszi a szakvizsgáit is,már közel lesz a 30-hoz.De ilyen lét mellett még nem akar családot,csak,ha el is tudja tartani őket.
linkben olvastam, hogy Német és Franciaországban nem volt ekkora felháborodás mint nálunk. Lehet!!
Csak azt felejtették elmondani, hogy ott a fizetések is magasabbak mint nálunk.
Mennyi bőr akarnak lehúzni még rólunk????
35éves vagyok és nem azért nincs gyerekem mert nem akarok, ha nem , mert egyszerűen nem jön össze.
Ezek után mit fognak még kitalálni??? Hihetetlen!!!!!
Senki sem fog fizetni!
Egy vén idióta gutaütéstől történő félrebeszéléséből csináltok ekkora ügyet..
Tipikus magyarok vagytok..
Nem lehetne elindítani egy társadalmi kezdeményezést, hogy a 40 évnél idősebb politikusokat rúgják ki a parlamentből?
És tíltsák el őketa politikától?
Ősszes ilyen ökörség valami vén barom fejében született meg eddig..
Nameg a fiatalabb politikusoknak nincsenek még kiforrott maffia kapcsolataik meg offshore hátterük..
Szerintem ez lenne a megoldás a helyzet javítására!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!