Hallottátok, hogy minden 24 évnél idősebb gyermektelen nőt meg akarnak "adóztatni"?
Ma volt a rádióban. Csak fél füllel hallottam.
Vélemények?
Tudom, hogy ez csak egy javaslat, és nem fogadták el, de már aki kitalálta, az is megérdemelt volna egy kiadós pofont.
Mellesleg eléggé átgondolatlan is..
Az emberekről már így is 9 bőrt nyúznak le, emiatt sincs túl nagy gyerekvállalási kedv, na persze nem az igénytelen állat kissebbségekről beszélek.
Ha most lehúzzák a 10 ik bőrt is akkor a jelenlegi megadóztatottak sem fognak tudni szűlni még később sem, de ha tudnának is annyival kevesebb jut a gyereknek, és akkor meg már az nem fog tudni..
Ez egyenesen ritkítja majd a lakosságot, és akkor még arra nem is gondoltunk mennyivel növeli a kivándorlási kedvet..
Ha majd nem lesza lakosság létszáma már csak 6 millió fő aztán meg még kevesebb akkor mihez kezdenek a nagyokos törvényalkotók?
Ráadásul híre megy mindenfelé a világban, a kutya sem akar majd ide települni!!!
Ennyi erővel feltölthetnék betonnal az egész kárpát medencét aztán csinálhatnának rá egy plázát..
Mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy mikor szüljön. Adóztatással maximum azt érnék el, hogy olyan is szülne, aki szíve szerint még nem tenné vagy nincs meg a megfelelő anyagi körülménye. Ez sok boldogtalan gyermeket eredményezne.
Remélem, hogy ez csak egy újabb rémhír vagy 'urban legend'.
Na, majd az lesz, mint a Ratkó korszakban...
Én végig hallgattam ezt a részt a Bumerángban, plusz olvastam is róla, baromságnak tartom.
De, ha legalább bevezetik ezt a hülyeséget, akkor legyenek tekintettel arra, akinek nem lehet gyereke, és ne 24 év legyen a határ...
Mondjuk van egy olyan érzésem, ha ezt bevezetik, akkor aki tud az lelécel, nehogy már ilyenekért is fizessünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!