Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szolnoki gyermektelen párok,...

Szolnoki gyermektelen párok, mit szoktatok szabadidőtökben csinálni, hova mentek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Én nem vagyok szolnoki, pedig válaszoltam volna, na de akkor nem.
2011. ápr. 9. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiszaparti sétányra, Kossuth térre sétálni vagy csak úgy a városban .Pizzázni, gyrosozni, fagyizni, de sokszor csak úgy kimegyünk nézelődni vagy vásárolni a Corába vagy egyéb bevásárlóközpontba.Nem nagyon van szórakozási lehetőség.Ja meg ha van valami program a városban és ingyenes:D akkor elmegyünk arra.24/L
2011. ápr. 9. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
Nyúl módra szorgoskodunk.......=dug..unk
2011. ápr. 9. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Első, nem azért kérdeztem a szolnokiakat, mert máshol élőkkel nem állok szóba:), hanem az ok az, amit a második is leírt. Nem igen van lehetőség kikapcsolódásra.

Második, neked köszönöm a választ. Sajna mi is hasonlóan vagyunk ezzel. Nemigen van mit csinálni. Mi is hasonlókkal töltjük az időnket ha menni akarunk valamerre itthonról, csak ez hosszú távon már unalmas. Gondoltam talán van valami "rejtett" lehetőség a kikapcsolódásra, csak mi még nem találtunk rá:)

Harmadik: :D

2011. ápr. 9. 18:52
 5/5 anonim válasza:
Mi úszni jártunt egy darabig, illetve most színházba járunk. Gyakran megyünk szombatonként kávézni, jók azok a délelőttök:) De tényleg kevés a lehetőség, ha megtehetitek, utazzatok a környékre. Ezt gyerekekkel is lehet.
2011. ápr. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!