Magányos emberek! Ti mivel ütitek el az időt? Mit csináltok szabadidőtökben?
Olvasok, filmet nézek, vagy valamilyen kreatív dologgal foglalom el magam. Most pl varrogatok.
Barátaim vannak, de néha jól esik így kiélni magam.
Hogy érted a magányost? Nincs párkapcsolata vagy egyáltalán senkije?
Én egyedül élek, de nem mondanám magam magányosnak. Hétköznap dolgozom, hétvégén barátokkal elmegyek szórakozni vagy egyszerűen tunyulok és nem csinálok semmit. Szabadság alatt pedig elutazom, mert imádok világot látni. Van egy kis egyszobás lakásom a belvárosban nagyjából mindennel felszerelve és viszonylag jól élek, köszönhetően, hogy csak magamat kell eltartanom. Egyelőre jól megvagyok így, aztán lehet, hogy pár év múlva rámjön a családalapíthanék.
hát nekem nem naon vannak barátaim, szóóval...hát netezgetek, képeket szerkesztgetek, álmodozgatok...és amiket már említettek mások:)
ennyi...:)
Ugyan én nem vagyok magányos, de amíg egyedül voltam, otthon sokat zenéltem - csak úgy magamnak -, olvastam, és csinosítgattam a lakást.
De az időm nagy részét igyekeztem házon kívül tölteni, ezért rengeteget dolgoztam, és sokat jártam szórakozni, buli, színház, mozi, különböző kiállításokat megnéztem, és figyeltem, milyen egyéb programok vannak, amikre el lehet menni.
Ha valakinek abszolút senkije sincs, az többnyire maga tehet róla. Családtagok elhunyhatnak, de barátokat mindig lehet keresni, találni és megtartani.
Nálad mi az oka a "baráttalanságnak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!